Aurora
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Aurora on Porissa Ruosniemessä sijaitseva rivitalo, jossa järjestetään tuettua asumista kehitysvammaisille tai erityistä tukea elämässään tarvitseville vammaispalveluiden asiakkaille.

Jokaisella asukkaalla on oma koti ja kaikki ovat osa Auroran yhteisöä. Aurorassa on viisi yksiötä ja kaksi kaksiota. Asukkaiden käytössä on Auroran yhteistila, pyykkitupa sekä sauna. Asukkaat huolehtivat omista arjen asioistaan ja tekevät omaan elämäänsä liittyvät päätökset itse. Työntekijät tukevat ja ohjaavat asukkaita yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ohjaajat käyttävät työssään dialogista vuorovaikutusta.

Auroran asunnoista yksi on valmennusasunto, jossa asukas harjoittelee sovitun valmennusjakson aikana ohjauksen ja tuen turvin itsenäisen elämisen taitoja. Valmennusjakson pituus sovitaan yksilöllisesti, mutta pääsääntöisesti valmennusjakso kestää 3-6 kuukautta.

Aurorassa on ohjaaja paikalla aamusta iltaan. Yövalvontaa ei ole. Työvuorossa olevan ohjaajan tavoittaa yhteisistä tiloista tai puhelimitse. Muina aikoina ohjaajan puhelin on suljettuna.

Auroran työntekijät antavat tukea myös omissa kodeissaan muualla kuin Auroran rivitalossa asuville, ns. satelliittiasukkaille.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat