Pelican Itäharju
Sivutoimipaikka, Pelican Vallila
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 10...
Lähde: Fonecta-konserni
Meiltä vuokraat 1-100m2 kuivaa, lämmintä ja siistiä säilytystilaa
Tuo tavarasi meille turvalliseen vuokravarastoon kun muutat, remontoit, tarvitset kausivarastoa tai tarvitset lisää tilaa kotiisi tai yrityksellesi. Henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään oikean kokoisen säilytystilan valinnassa. Arkisin myymälöissämme palveleva henkilökunta paikalla. Palvelemme sinua Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Turussa.
Kaikilla asiakkailla on henkilökohtainen koodi ja avain omaan säilytystilaansa. Tiloissa on ympärivuorokautinen videovalvonta ja tämän lisäksi ne on suojattu hälytysjärjestelmillä. Sinulla on vapaa pääsy tilaasi kaikkina vuoden päivinä klo 6–22. Voit vuokrata tilan lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Ei pantteja tai vakuuksia, maksat vain aloitusmaksun, joka sisältää lukon.
Pura tavarasi suojaisella ja katetulla lastausalueella ja siirrä tavarasi kuljetuskärryillä suoraan säilytystilaasi. Halutessasi autamme ja neuvomme muuttojärjestelyissä. Pelicanilta saat kaikki tarvikkeet pakkaamiseen, suojaamiseen, arkistointiin ja säilytykseen. Teipit, pahvit, pakkauskalvot, kuplamuovit ja tukevat pahviset muuttolaatikot ym. edullisesti.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä