Niparmi sisälogistiikka Oy - Etelä-Pohjanmaa
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Varaston ja teollisuuden kalustaja

Niparmi sisälogistiikka Oy on vahva ja luotettava kumppani sisälogistiikan tehostamisessa ja kalustamisessa. Teollisuuden ja varaston kalustajana olemme apuna muun muassa tilankäyttö- ja materiaalivirtaussuunnittelun, varastotekniikan suunnittelun ja valinnan sekä materiaalikäsittelyvälineistön suhteen. Niparmin henkilöstöltä saat asiantuntevaa ja joustavaa palvelua suunnittelusta tuotteiden toimitukseen ja asennukseen saakka.

Meiltä löytyy mm. kaikki kalusteet ja laitteet varasto-, teollisuus- ja arkistoympäristöihin. Edustamme alan parhaita tuotemerkkejä, kuten Kasten-hyllystöjä, Mitsubishi-materiaalinkäsittelylaitteita ja Treston-työpistekalusteita. Laaja kontaktiverkostomme mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat ja laajan laadukkaiden tuotteiden valikoiman. Oma asennustiimimme hoitaa tarvittaessa kalusteet ammattitaitoisesti käyttökuntoon tai huoltaa esim. varastoautomaatit.

Toimintamme perustuu kokonaisvaltaiseen ketterään ja asiantuntevaan palveluun. Palvelemme asiakaslähtöisellä otteella yksittäisistä tuotetarpeista suuriin ratkaisukokonaisuuksiin saakka. Tiivis yhteistyömme kumppaniemme kanssa varmistaa laadukkaan palvelumme. Laaja noutovarastomme sijaitsee Ylöjärvellä ja paikallisvarastomme Seinäjoella. Myyntinäyttelyt löydät molemmilta paikkakunnilta.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot