Arkkitehtitoimisto Päivi Vuori
Yritystiedot
Virallinen nimi
Arkkitehtitoimisto Päivi VuoriLähde: YTJ
Aputoiminimet
ArkkitehtiklinikkaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
UrjalaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
71110 ArkkitehtipalvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 1.1.1998
Kaupparekisteri: 19.5.2009
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Ainoa hirsikoti, Muuttovalmis hirsitalo, Sisustusvalmis talopaketti, Kimara-hirsirakennus, Ainoakoti, Muuttovalmis talopaketti
Ota yhteyttä

Arkkitehtitoimisto Päivi Vuori on erikoistunut pientalojen kokonaisvaltaiseen suunnitteluun. Kauttani saat yksilöidyn arkkitehtisuunnittelun sekä rakennuslupapiirustukset yli 30 vuoden kokemuksella. Oli kyse sitten uuden rakentamisesta tai vanhan korjaamisesta, ota yhteyttä!

Avasin nettiin uuden arkkitehtiklinikan, joka ratkoo pieniä suunnitteluun liittyviä kysymyksiä, kuten oman kodin toimivuuden parantaminen tai valmiiden suunnitelmien tarkastaminen ja parantaminen. Arkkitehtiklinikalla saatte matalan kynnyksen pika-apua suunnitelmiinne eikä se sido teitä laajempaan yhteistyöhön arkkitehdin kanssa. Palvelu tapahtuu verkon välityksellä nopeasti, kustannustehokkaasti ja helposti kaikkialle suomeen. Tutustu www.arkkitehtiklinikka.fi

Arkkitehtisuunnittelun lisäksi meiltä saat myös talopaketit. Me haluamme osaltamme auttaa Teitä kaikissa talonne rakentamiseen liittyvissä asioissa, jotta rakennushankkeenne sujuisi mahdollisimman joustavasti ja parhaaseen lopputulokseen tähdäten.

Meiltä saat talot suunniteltuina ja varustettuina juuri Sinun mieltymystesi mukaisesti. Sinulla on siis mahdollisuus muuttaa niin suunnitelmaa kuin toimitussisältöäkin täysin toiveidenne mukaiseksi. Ja mikä parasta, teen arkkitehtisuunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa paikan päällä, nopeasti ja ilman välikäsien tiedonkulkua!

Tuotevalikoimaamme kuuluu alansa johtavat tuotemerkit talopakettien, hirsirakennusten sekä muiden kodin rakentamiseen tarvittavien materiaalien osalta. Valikoimaamme kuuluvat Kimara-hirsirakennukset sekä Ainoakodilta muuttovalmiit- ja sisustustavaille valmiit elementti- ja hirsitalot sekä talopaketit. Toimipisteemme sijaitsevat Forssassa, Loimaalla, Somerolla, Urjalassa, Karkkilassa, Sastamalassa, Valkeakoskella, Nokialla sekä Huittisissa. Lisätietoja talopaketeista sekä toimipisteidemme osoitteet löydät omakotitalo.net-sivultamme!

Sydämellisesti tervetuloa asiakkaakseni!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot