Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiö sr
Yritystiedot
Virallinen nimi
Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiö srLähde: YTJ
Rinnakkais­toiminimet
Stiftelsen Diakonia-anstalten i Västra Finland sr
The Western Finland Diaconia Institute Foundation srLähde: YTJ
Yhtiömuoto
SäätiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1942Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
PoriLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
100–249 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86102 Kuntoutuslaitokset ja sairaskoditLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 15.3.1978
Työnantajarekisteri: 1.5.1951
Arvonlisäverovelvollisuus:
Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta: 1.12.2013
Lähde: YTJ
Tietoa säätiöstä

Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiö sr on perustettu vuonna 1942. Se on säätiö, jonka kotipaikka on Pori, ja pääasiallinen toimiala Kuntoutuslaitos. 

Säätiön muut toimialat ovat henkilöstöravintola, sosiaalipalvelut.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus
Diakon
Diakon on kristilliseltä arvopohjalta toimiva yhteisö, jonne jokainen on tervetullut ja jokaista kohdellaan lähimmäisenä. Toimintamme perusarvona on ihmisen arvostaminen. Tarjoamme parasta mahdollista palvelua, välittämistä ja huolenpitoa. Palvelumme perustana on yksilöllisten tarpeiden ymmärtäminen, oikein mitoitetut ratkaisut ja asioinnin helppous.
DiakonKylä
Tervetuloa meille DiakonKylään!
Diakonin alue tarjoaa itsenäisen asumisen kodin noin 250 ikäihmiselle. Voit elää arkea yhteisössä, jossa on monenlaista yhteistä toimintaa. Kohtaat toisia ihmisiä, mutta saat elää myös omassa rauhassa omassa kodissasi. Sairaanhoitajamme on tavattavissa viikoittain ja oma asumisohjaaja järjestää arkeesi erilaisia toiminnallisia hetkiä.
Luonnonläheinen tonttimme puistoineen tarjoaa elämiseen turvallisuutta, tekemistä ja rauhaa. Diakonin monipuolinen palvelutarjonta on kätesi ulottuvilla.
Diakon on yli 200 ihmisen työpaikka, jossa työtä tehdään suurella sydämellä ja auttavilla käsillä. Olemme apunasi niissä hetkissä, joissa tarvitset apua.
DiakonPuisto
DiakonPuiston toiminnallinen ja esteetön ympärivuotinen puistoalue sijaitsee Diakonin alueella metsäisessä maastossa. Puisto on tarkoitettu erityisesti ikäihmisille, muistisairaille sekä heidän läheisilleen. Puistotoiminnan tavoitteena on edistää ikäihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Ikäihmiset ovat olleet itse mukana suunnittelemassa puistoa. ”Ajatus oli, että siellä olisi hyvä liikkua, pääsisi menemään rollaattorin kanssa, olisi penkkejä riittävästi ja sopivissa paikoissa, saataisiin istua ja katsella, nauttia auringosta, kuulostella linnun laulua ja voisi harrastaa jotain”, kertoo puiston suunnitteluun osallistunut ikäihminen.
Vapaaehtoistoiminta Diakonilla
Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan! Diakon ympäristönä mahdollistaa monenlaisen vapaaehtoistoiminnan. Mahdollisia toimiasi ovat mm. ulkoiluseura esim. DiakonPuistoon seuraamaan luontoa tai paistamaan makkaraa kotaan, yhteinen asiointi, juttutuokiot, atk-apu, lehdenluku, aivojumpat, kodin askareet yhdessä ikäihmisen kanssa, alueen tapahtumiin osallistuminen ikäihmisen tukena sekä erilaisissa tapahtumissa avustaminen. Voit tulla vaikkapa pitämään tulta yllä kotaan tai järjestämään viriketuokion DiakonTerveyden Kuntoutuskeskuksen ja alueen asukkaille.
Olemme saaneet Länsi-Suomen Osuuspankilta lahjoituksena riksan ja nyt tarvitsemme myös riksakuskeja! Tule mukaan riksaluotsikoulutukseen ja mahdollista ulkoilu riksalla.
Voit toimia vapaaehtoisena joko pienen hetken tai vaikka koko päivän, kerran tai useasti.
Riksakoulutuksiin voit ilmoittautua vain www.hiiop100.fi –sivujen kautta.
Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Lotta Ripatti
044 705 2174
lotta.ripatti@diakon.fi
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä