Stone-man t:mi Antti Matilainen
Yritystiedot
Virallinen nimi
Stone-man t:mi Antti MatilainenLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2008Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
LappeenrantaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Takat ja uunit (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
43999 Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoimintaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 25.11.2004
Verohallinnon perustiedot: 25.11.2004
Kaupparekisteri: 22.8.2008
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2006
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Stone-man t:mi Antti Matilainen on perustettu vuonna 2008. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Lappeenranta, ja pääasiallinen toimiala Takat ja uunit. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus
Olemme Suomen suurin kivenjalostaja ja maailman suurin varaavien tulisijojen valmistaja. Laajassa tulisijamallistossamme on paljon erilaisia takkoja eri käyttötarkoituksiin: varaavia takkoja, kiertoilmatakkoja, kamiinoita, leivinuuneja ja takkaleivinuuneja. Lisäksi valmistamme markkinoiden moderneimmat, monipuolisimmat kiukaat niin puu- kuin sähkösaunaan. Meiltä saat myös upeat sisustuskiviratkaisut kodin pintoihin ja tasoihin.
Ympäristöystävällisyys on toimintatapamme. Kivi on kestävä luonnonmateriaali ja polttamalla puuta nykyaikaisessa takassa lasket energiankulutustasi ja päästöjäsi. Olemme ensimmäisenä alallamme selvittäneet takkojemme hiilijalanjäljen: valmistuksen vaikutus nollautuu käytössä jopa 12 vuodessa.
Olemme alan teknologinen edelläkävijä, joka tavoittelee aina vain pienempiä ympäristövaikutuksia ja aina vain parempaa kokemusta sinulle. Avainlippu-tunnuksemme kertoo tavoitteestamme tehdä hyvää asiakkaalle, ympäristölle sekä Suomelle.
Panostamme palvelun helppouteen. Tulitikut käteen -lupauksemme on merkki vaivattomuudesta. Teemme sinulle kaiken valmiiksi aina siihen asti, kun otat tulitikut käteen ja sytytät Tulikivi-takkaasi ensimmäiset tulet. Tulikivi-takan asennus onnistuu niin uudisrakennukseen, saneerauskohteeseen kuin nykyisen tulisijasi paikalle. Kattava verkostomme palvelee ja auttaa vanhan takan purkamisesta uuden rakentamiseen ja huoltoon vuosien vieriessä.
Tuotteistamme löydät eri sisustustyyleihin ja sijoituspaikkaan soveltuvia takkoja eri väreissä, koossa ja erilaisilla luukkuvaihtoehdoilla. Lisäksi meiltä saat saunaasi ainutlaatuisen kiukaan ja kotiisi upean kivilattian, -seinän tai -tason. Sisustuskivimallistostamme löytyy vuolukiven lisäksi runsaasti muita kivilaatuja, esim marmoria ja graniittia, joilla kruunaat kaikki kodin tilat.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä