Cadmatic EAC Oy
Sivutoimipaikka, Cadmatic EAC Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Kymdata Oy - Ammattilaisilta ammattilaisille
Tehokas ja taloudellinen suunnittelujärjestelmä ei synny hetkessä. Kymdata Oy on vuonna 1979 perustettu suomalainen CAD-ohjelmistotalo, joka on kehittänyt toimialakohtaisia CADS-ohjelmistoja yli 30 vuoden ajan.
Haluamme helpottaa ja tehostaa suunnittelua tekevien ihmisten työtä. Itsenäisenä toimijana pystymme reagoimaan asiakaskunnan tarpeisiin nopeasti. Tarjoamme CAD-suunnitteluun täyden ohjelmistokokonaisuuden sekä niihin liittyvät tuki- ja räätälöintipalvelut.
Pitkä kokemuksemme suomalaisten CAD-suunnittelutarpeista on tehnyt meistä paitsi ohjelmistojen myös käyttäjien asiantuntijoita. Kehitämme ohjelmistoa jatkuvasti yhteistyössä suunnittelualan toimijoiden kanssa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alan oppilaitosten, yhdistysten ja laitetoimittajien kanssa. Olemme aktiivisesti standardoineet toimintamalleja CAD-suunnittelun suhteen, koulutamme yhdistysten jäseniä ja haluamme toimia uudistajina.
Palvelemme sinua Suomessa seitsemästä alueellisesta toimipisteestä käsin: Kotka, Kuopio, Lahti, Oulu, Turku, Vaasa ja Vantaa. Baltian markkinoita palvelee Tallinnan toimistomme.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat