Ravintola Maxill
Maxill Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2019/122020/122021/122022/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)9877449111105
Liikevaihdon muutos %2,2%-24,6%22,4%21,3%
Liiketulos (tuhatta euroa)4447119121
Käyttökate %5,1%6,7%12,7%11,9%
Liikevoitto %4,4%6%12,3%11%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)3439130183
Henkilöstö13151213
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Maxill OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Café & Bar MaxillLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1990Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
1–2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
10–19 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
56101 RavintolatLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 3.12.1990
Työnantajarekisteri: 1.2.1993
Kaupparekisteri: 22.8.1990
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Ravintola Maxill on perustettu vuonna 1990. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Ravintola. Yhtiön toimitusjohtaja on Alexander Gullichsen.

Viralliselta nimeltään yhtiö on Maxill Oy.

Yhtiön Ravintola Maxill liikevaihto oli 1,11 miljoonaa ja tilikauden tulos 183 tuhatta. Liikevaihto nousi 21,3%. Liikevoittoprosentti oli 11%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2022.

12/2022 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 13 työntekijää. Työntekijämäärä kasvoi 8,3% edelliseltä tilikaudelta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto

Ravintolamme
Vuonna 1992 perustettu Maxill tunnetaan ravintolana, jonka leppoisa ilmapiiri on sekä keittiön että uskollisen asiakas­kunnan ansiota.
Lounas tarjotaan arkisin klo 11.30-16.00. Kaksi kertaa viikossa vaihtuva lounaslista on saanut paljon kiitosta muun muassa runsaista, raikkaista salaateista, hyvästä kotiruoasta ja tuo­reesta kalasta.
À la carte-lista perustuu kansainväliseen keittiöön. Keittiö­mestari Niko Pelin luotsaa keittiötä, joka tekee tyylipuhdasta ja rehellistä ruokaa. Vaikutteita saadaan eniten Ranskasta, Italiasta ja Skandinaviasta. Neljä kertaa vuodessa vaihtuvan a la carte-listan lisäksi tarjolla on useasti sesonkilistan herkkuja. Maxill on myös varma valinta teatterin, oopperan ja leffan jälkeiseen myöhäiseen illalliseen, sillä keittiö ottaa tilauksia vastaan viikolla vielä klo 23 ja viikonloppuisin klo 24 asti.
Maxillin baari on tyylikäs ja intiimi kohtaamispaikka. Baarin monipuolisesta tarjonnasta mainittakoon loistava espresso, laaja valikoima viinejä laseittain, tyylipuhdas GT ja laseittain myytävä samppanja.
Tervetuloa!
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat