JIP Isännöinti
Sivutoimipaikka, JIP Isännöinti
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Hyvä isännöinti - parempi elämä!

JIP Isännöinti on vuonna 1990 perustettu vankan ammattitaidon omaava isännöitsijätoimisto, joka toimii Joensuun, Lieksan ja Juuan talousalueilla. Haluamme luoda asiakkaidemme kanssa pitkäaikaisia kumppanuussuhteita, jossa kiinteistöjä kehitetään pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Pidämme jatkuvalla koulutuksella tietotaitomme päivitettynä ajan tasalla ja käytämme yhteistyökumppaneina oman alansa osaajia, jotta voimme palvella sopimuskumppanejamme periaatteidemme ja arvojemme mukaan. Pienet taloyhtiöt saavat taloyhtiöön myös pelkän taloushallinnon palvelut, mutta tarvittaessa heillä on käytössään isännöinnin ammattilaisen tuki tarvitsemilleen osa-alueille. Kauttamme myös asuntojen ja toimitilojen vuokraukset Joensuun sekä Lieksan alueilla.

Ota yhteyttä!

Isännöinti

Palvelemme kaikenkokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä Joensuun ja Lieksan talousalueilla, joille toteutamme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä isännöinnin palvelukokonaisuuksia. Esimerkiksi pienimmille taloyhtiöille, joissa osa isännöintiin liittyvistä tehtävistä hoidetaan itse, voimme tarjota palvelua pelkän taloushallinnon hoitamiseen. Tällöin voimme auttaa lisäpalveluna myös hallintoon ja juridiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Palvelemme sinua myös digitaalisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

Tutustu tarkemmin kotisivuillamme!

Tekninen isännöinti

Palvelemme sinua myös laaja-alaisissa kiinteistön teknisissä asioissa. Tekniset isännöitsijämme ovat erikoistuneet rakennusteknisiin kokonaisuuksiin, kuten kiinteistöjen tulevien korjausten suunnitteluun, kilpailutukseen ja toteutuksen valvontaan. Isännöitsijä vastaa mm. kiinteistön korjaustarpeen arvioinnista ja PTS-suunnitelmista, erilaisista tarkastuksista ja kartoituksista sekä energiatodistusten laatimisesta.

Tutustu tarkemmin kotisivuillamme!

Vuokraus

Iso osa asiakkaistamme koostuu säätiöiden, yhdistysten ja osakeyhtiöiden omistamien satojen asuntojen vuokraamisesta. Joukkoon mahtuu niin ARAn avustamia kuin vapaarahoitteisia sijoituskiinteistöjä, joiden lisäksi vastaamme myös monien palvelukotien isännöinnistä ja ylläpidosta.

Pitkä vuokra-asuntojen isännöinnin kokemus on opettanut meille, miten tärkeää on hyvän vuokralaisen löytäminen. Teemme siis kaikkemme, että jokainen asunto saa parhaimman asukkaan ja jokainen vuokralainen löytää hänelle sopivimman asunnon.

Tutustu vapaisiin tai vapautuviin vuokra-asuntoihin ja toimitiloihin kotisivuillamme ja kysy lisää vuokrauspalveluistamme toimistoltamme!

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat