Kuusamon Yhteismetsä
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kuusamon YhteismetsäLähde: YTJ
Yhtiömuoto
YhteismetsäLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1957Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
KuusamoLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
10–19 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Metsäpalvelut (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
02200 PuunkorjuuLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 3.4.2001
Verohallinnon perustiedot: 15.3.1978
Työnantajarekisteri: 1.1.1960
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2022
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Kuusamon Yhteismetsä on perustettu vuonna 1957. Se on muu oikeudellinen muoto, jonka kotipaikka on Kuusamo, ja pääasiallinen toimiala Metsäpalvelut. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Kuusamon yhteismetsä
Kuusamon yhteismetsä on yksityinen kuusamolainen maanomistaja ja organisaatio, jonka toiminta perustuu suunnitelmalliseen ja vastuulliseen kestävän metsätalouden harjoittamiseen. Yhteismetsän omistajia ovat osakaskiinteistöjen omistajat, eli osakkaat, jotka muodostavat yhteismetsän osakaskunnan.Yhteismetsät ovat yksityismaita, eikä niillä ole mitään julkisoikeudellista luonnetta tai velvollisuutta. Pääliiketoimintaamme on puun tuottaminen ja myynti, minkä lisäksi yhteismetsä vuokraa erilaisia käyttöoikeuksia maa- ja vesialueiltaan. Vuokraamme myös eräkämppiä luonto- ja erämatkailijoille sekä myymme metsästysmahdollisuuksia ja maa-aineksia.
Toimintamme on sertifioitu PEFC ja PEFC CoC kriteerien mukaisesti ja toimintamme auditoidaan ja tarkistetaan vuosittain sekä PEFC että myös FSC CW kriteerien noudattamisen suhteen. Kokonaispinta-alamme on vuonna 2023 noin 95 000 hehtaaria, josta kasvullista metsämaata on noin 65 400 hehtaaria. Metsämme sijaitsevat Kuusamossa, Suomussalmella, Taivalkoskella ja Posiolla. Yhteismetsän alueet ovat yksityismaita, osakaskiinteistöille yhteisesti kuuluvia alueita. Toimitamme puutavaraa asiakkaidemme tehtaille, sahoille, junavaunuihin ja terminaaleihin noin 185 000 m3/vuosi. Metsämaan kasvu yhteismetsän alueilla on noin 220 000 m3/vuosi. Kokonaan talouskäytön ulkopuolella metsätalousmaastamme on noin 35 % ja metsämaasta suojeltuna talouskäytön ulkopuolelle on noin 8 %.
Ostamme strategiaamme sopivia metsätiloja vuosittain lisää ja liitämme metsätiloja yhteismetsään myös yhteismetsäosuuksia vastaan. Kotisivuiltamme löydät ajankohtaista tietoa mm. yhteismetsän omistuksesta, yhteismetsän alueella tapahtuvasta metsästyksestä ja metsästysoikeuksien myynnistä, mökkitonttien vuokraamisesta sekä tilakaupasta.
Toimihenkilömme antavat mielellään lisätietoja toiminnastamme!
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat