Palvelutalo Mäntyrinne
Pyhtään Mäntyrinne ry, Mäntyrinne Pyttis rf
Yritystiedot
Virallinen nimi
Pyhtään Mäntyrinne ry, Mäntyrinne Pyttis rfLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Aatteellinen yhdistysLähde: YTJ
Kotipaikka
PyhtääLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
20–49 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Hoitokodit ja palvelutalot (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
87301 Ikääntyneiden palveluasuminenLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 29.1.2008
Verohallinnon perustiedot: 7.4.1981
Työnantajarekisteri: 1.4.1981
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.10.1997
Lähde: YTJ
Mäntyrinne on ikäihmisten koti.

Palvelutalo Mäntyrinne on ikäihmisten koti.

Toimintamme perusta on hyvä hoito ja palvelut kaikissa tilanteissa sekä asukkaiden ja henkilökunnan lämmin vuorovaikutus. Meillä on vireä ilmapiiri ja tarjoamme mahdollisuuksia osallistumiseen. Palvelutalo Mäntyrinteessä asuminen perustuu vuokrasuhteeseen. Hoivaa, hoitoa ja muuta apua asukkaat saavat yksilöllisen tarpeensa mukaisesti. Talossa on mahdollisuus myös lyhytaikaiseen hoivaan. Meillä myös ryhmäkodit ja palveluasunnot. Katso kotisivuiltamme kaikki palvelumme!Soita ja kysy lisää!

Servicehuset Mäntyrinne är ett hem för åldringar.

Verksamheten baseras på god vård och tjänster i alla situationer och en varm växelverkan mellan invånarna och personalen. Atmosfären i vårt servicehus är vital och vi erbjuder möjligheter att aktivt delta i verksamheten. Boendet baserar sig på ett hyresförhållande. Invånarna får omvård, skötsel och annat hjälp enligt sina individuella behov. Vi erbjuder också kortvarig omvård.

Yrityksen tarina

1990-luvulle tultaessa pyhtääläiseen vanhustenhuoltoon avautui uusia näkökulmia. Pyhtään kunnan sosiaali- ja terveysosastolla pohdittiin silloisen vanhainkodin tulevaisuutta. Vanhustenhuoltoyhdistyksestä Pyhtään kunta löysi yhteistyökumppanin, joka oli valmis rakennuttamaan vanhainkotihoitoa korvaavat ryhmäasumisen tilat sekä palvelukeskuksen. Palvelukeskusta tarvittiin tuottamaan kotona asumista tukevia palveluita. Kun palvelutalo Mäntyrinteen (44 asukaspaikkaa) toiminta alkoi lokakuussa 1997, kunta lakkautti vanhainkotinsa. Palvelut siirryttiin ostamaan Vanhustenhuoltoyhdistykseltä, nyt avohoidon muodossa. Muutos oli suuri kaikille osapuolille. Vuosien myötä Mäntyrinteen toiminta on muotoutunut ja hioutunut. Palvelutalo on asukkaiden koti, ei laitos, ja talossa asutaan, eletään ja tehdään työtä sen mukaisesti. Hoitotyötä tehdään kuntouttavalla työotteella. Palvelutalon elämään pyritään luomaan rikkautta ja lämpöä. Vanhustenhuoltoyhdistyksen perustamisvaiheen pioneerien edistyksellinen näkemys siitä, että palvelutalo tulisi aikanaan antamaan ruokapalvelua, kuntoutusta, harrasteita, kerhotoimintaa ja asuntoja on toteutunut.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot