Kello- ja kultasepänliike Uimola
Sivutoimipaikka, Kultatähti Kauhava
Lähetä viesti yritykselle
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Kultatähti - Se loistaa kaikille!

Kultasepänliike Uimola on palvellut rakkauden asialla jo yli 100 vuotta.

Meillä osataan timanttikorut. Erityisesti kotimaisten valmistajien timanttisormukset ovat suurta osaamistamme.

Laajoista koru- ja kellovalikoimistamme löydät helposti tuotteen itsellesi tai lahjaksi. Kihlasormukset liittyvät suomalaiseen elämään. Kihla on avioliittolupaus. Siihen täytyy suhtautua vakavasti. Siksi tarjoammekin vain korkealuokkaisia kotimaisia kultaisia kihlasormuksia. Valitsemalla meiltä kihlat voit luottaa siihen, että ne kestävät läpi elämän. Löydät meiltä myös kaikenlaiset kellot. Seinäkellot, herätyskellot, ajanottokellot ja tietenkin rannekellot. Erittäin laajasta valikoimastamme ja mallistostamme löydät rannekellon tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Trendikkäistä, ajankohtaisista brändeistämme löytyy kello, joka seuraa sinua läpi elämän. Seiko Elite, Leijona, Maserati, Gant, Guess, Police, Casio, Hanowa, Boccia, Festina, Citizen Eco-Drive, Thomas Sabo, Nomination, Paul Hewitt, Tommy Hilfiger, Aarni rannekellot ja kohta Aarni aurinkolasit.

Anna koru lahjaksi! Mikä onkaan henkilökohtaisempi kuin koru, joka on saajan iholla. Lumoava, Lempikoru, Finnfeelings, GoldStar, SilverStar, Guess, Sif Jacobs, Kohinoor, Nomination-korut, Tommy Hilfiger Maseratin miehekkäät miesten kellot ja korut.

Laboratoriotimanteilla varustettuja kotimaisia sormuksia valikoimassamme. Suoritamme myös mm. paristonvaihdot, kaiverrukset, korjaustyöt ja muut kello- ja koruliikkeiden päivittäiset palvelut.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat