Mökki- ja kotitalouspalvelut Jalkanen
Yritystiedot
Virallinen nimi
Mökki- ja Kotitalouspalvelut JalkanenLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2008Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
MikkeliLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Siivouspalvelu (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
81100 KiinteistönhoitoLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.9.2008
Verohallinnon perustiedot: 5.8.2008
Kaupparekisteri: 13.8.2008
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.9.2008
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Mökki- ja kotitalouspalvelut Jalkanen on perustettu vuonna 2008. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Mikkeli, ja pääasiallinen toimiala Siivouspalvelu. 

Viralliselta nimeltään elinkeinonharjoittaja on Mökki- ja Kotitalouspalvelut Jalkanen.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Monipuolista mökkipalvelua Mikkelissä
Mikkelin Vanhamäellä sijaitseva Mökki- ja kotitalouspalvelut Jalkanen tarjoaa kodin siivous- ja talouspalvelut, henkilökohtaiset avustuspalvelut sekä yrityssiivouspalvelut Mikkelin ja Kangasniemen alueella. Asiakaskuntamme koostuu kaikenlaisista ihmisistä, aina yksinelävistä lapsiperheisiin ja eläkeläisiin - seudun pienyrityksiä unohtamatta.
Huomioimme kaikissa palveluissamme asiakkaan omat, yksilölliset tarpeet ja toiveet. Teemme työn kuin työn, niin pienen kuin suurenkin, aina huolellisesti ja viimeisen päälle. Näiden asioiden ansiosta olemmekin saaneet paljon kiitosta ja luoneet useita pitkäaikaisia asiakassuhteita tyytyväisten asiakkaiden kanssa.
Suoritamme kotisiivoukset tehokkaasti, omia välineitä ja puhdistusaineita käyttäen. Myös hygieniapassi löytyy puhtaan jäljen takaamiseksi - ja vasta kun asiakas on tyytyväinen, mekin olemme tyytyväisiä. Seudun pienyrittäjille tarjoamme niin ikään yrityssiivoukset, joiden ansiosta työpaikka pysyy siistinä ja raikkaana.
Kotitalouspalveluihimme lukeutuvat pienet kodin askareet, muun muassa vaatehuollot ja muut arjen perustoimet. Autamme mielellämme myös kodin ulkopuolisissa töissä, esimerkiksi polttopuiden teko sekä kesäisin pihatyöt, nurmikon leikkuu ja siimaus onnistuvat meidän toimestamme mainiosti.
Henkilökohtaisen avustuksen ansiosta reissut kauppaan, virastoihin ja apteekkiin onnistuvat helpommin. Kun sinulla on mukana matkassa ammattitaitoinen ja luotettava saattaja, voit olla varma siitä että asiat tulevat hoidetuksi. Halutessasi voimme hoitaa kaupassa käynnit kokonaan puolestasi.
Mökkitalkkaripalvelumme on erittäin kysytty erityisesti talvisaikaan. Huolehdimme siitä, että mökkisi pihoineen pysyy kunnossa silloinkin kun et itse pääse tai kerkeä paikalle.
Ota siis pidemmittä puheitta rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voisimme palvella juuri sinua!
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä