Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaari
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Monipuolista ammatillista koulutusta
Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKE on Keski-Suomessa sijaitseva ammatillinen oppilaitos. Toiminta-alue kattaa Jyväskylän pohjoispuolella sijaitsevan alueen Keski-Suomen maakunnasta. POKElla on toimipaikat Äänekoskella, Saarijärvellä ja Viitasaarella, mutta se järjestää alueellaan koulutusta myös muualla tarpeen mukaan.
Ohjaamme opintoja henkilökohtaisesti ja uskomme tekemällä oppimiseen. Otamme huomioon opiskelijan tarpeet ja suunnittelemme koulutuksia myös yrityksille. Meiltä valmistuu kysyttyjä osaajia alueen työelämään.
POKE järjestää ammatillista peruskoulutusta, lisäkoulutusta, työvoimapoliittista aikuiskoulutusta sekä koulutukseen liittyvää palvelu- ja kehittämistoimintaa. Kuntayhtymällä on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä työelämän palvelu- ja kehittämistehtävä. Oppisopimuskoulutuksen tehtävistä huolehtii oppisopimustoimisto. Ohjaamme opintoja henkilökohtaisesti ja uskomme tekemällä oppimiseen. Otamme huomioon opiskelijan tarpeet ja suunnittelemme koulutuksia myös yrityksille. Meiltä valmistuu kysyttyjä osaajia alueen työelämään.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä