Pielaveden terveysasema
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 211...
Lähde: Fonecta-konserni
Aina ihminen.

Lääkärin, sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan vastaanotot toimivat ajanvarauksella, jonka yhteydessä hoitaja tekee hoidon tarpeen arvioinnin. Lääkärin ja hoitajan vastaanotoille ilmoittaudutaan pääaulan ilmoittautumispisteessä 15 minuuttia ennen vastaanottoa.

Ajanvaraus hoitajan- ja lääkärin vastaanotoille tapahtuu omahoitajan kautta puhelinajan aikana. Ajanvarauksessa on käytössä Nispa- takaisinsoittojärjestelmä. Hoitaja soittaa takaisin saman päivän aikana. Kuuntele nauhoitettu tiedote loppuun.

Akuuttivastaanotto on tarkoitettu äkillisesti sairastuneille tai loukkaantuneille, kiireellistä hoitoa tarvitseville potilaille. Akuuttivastaanotolle on ohjeellinen ajanvaraus ja hoidon kiireellisyys arvioidaan puhelimessa sekä uudestaan ilmoittautumisvaiheessa.

Akuuttivastaanotto on Pielaveden terveysasemalla maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin kello 8-15 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 8-16.

Lyhytaikaisten potilaiden vuodeosastopalveluja tuotetaan Pielaveden, Keiteleen, Tervon ja Vesannon kuntien asukkaille. Osaston vierailuaikoja ei ole rajattu.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat