Ammattiopisto Spesia Pieksämäki
Sivutoimipaikka, Ammattiopisto Spesia Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 15...
Lähde: Fonecta-konserni
Ammatillinen erityisoppilaitos
Ammattiopisto Spesia on uusi ammatillinen erityisoppilaitos, joka aloitti toimintansa 1.1.2018. Spesia järjestää ammatillista ja valmentavaa koulutusta nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea opintoihinsa.
Ammattiopisto Spesian päätoimipaikat ovat Jyväskylä, Järvenpää, Pieksämäki sekä Turku. Järjestämme koulutusta lisäksi useilla muilla paikkakunnilla.
Opiskelijamme ovat mahtava joukko nuoria sekä aikuisia, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea opintoihinsa. Erityisen tuen tarve voi liittyä esimerkiksi oppimisvaikeuksiin, fyysisiin rajoitteisiin tai sosiaalisiin haasteisiin.
Spesian monipuolisesta koulutustarjonnasta löydät ammatilliseen perustutkintoon johtavaa koulutusta, valmentavaa koulutusta ja tuettua oppisopimuskoulutusta. Tarjoamme myös erityisen tuen asiantuntijapalveluita.
Spesia on uusi oppilaitos, mutta sillä on vahvat juuret. Oppilaitosta ylläpitää Ammattiopisto Spesia Oy, jonka omistavat Invalidiliitto ry sekä S. ja A. Bovalliuksen säätiö sr. Bovallius on järjestänyt ammatillista koulutusta vuodesta 1905 alkaen ja Invalidiliitto vuodesta 1942.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat