Kylpylähotelli Kiannon Kuohut
Tomi Holappa Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/122021/122022/122023/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)3939809641071
Liikevaihdon muutos %149,4%-1,6%11,1%
Liiketulos (tuhatta euroa)1321161193
Käyttökate %5,4%22,4%8,7%19,9%
Liikevoitto %3,2%20,1%6,2%17,8%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)-4416228139
Henkilöstö7121616
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Tomi Holappa OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
SuomussalmiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
1–2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
10–19 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Hotelli (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
55101 HotellitLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.7.2020
Verohallinnon perustiedot: 9.8.2019
Työnantajarekisteri: 1.7.2020
Kaupparekisteri: 9.8.2019
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.7.2020
Lähde: YTJ
Kylpylähotelli Suomussalmella

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut on vaivaton ja monipuolinen lomakohde jokaisena vuodenaikana.

Hotellissa vietät rauhallisen ja rentouttavan loman. Halutessasi voit nauttia niin monipuolisista aktiviteeteista, retkistä kuin kulttuuristakin aivan hotellista käsin.

Korkeatasoisen kylpylän ja kuntosalin palvelut sisältyvät majoitukseen ja ovat käytettävissäsi kylpylän aukioloaikoina. Hotellimme yhteydessä toimiva teatteri Retikka tarjoaa niin teatteri- kuin elokuvaelämyksiäkin myös hotellin asiakkaille.

Palvelumme sopivat niin lapsiperheille, aikuisille kuin ikääntyneemmillekin.

Käytettävissäsi on myös ilmainen Wifi koko hotellin alueella, sekä maksuton autojen pysäköinti. Lämmityspaikat veloitamme erikseen.

Meille on helppo tulla!

HINNASTO: https://www.kiannonkuohut.fi/

RAVINTOLA

À la Carte Ravintola Kiannon Kuohut

Ravintolasta avautuvat kauniit näkymät Jalonuoman luonnonkauniiseen vesistöön ja sen takana nousevaan kainuulaiseen metsään. Ravintolassa on tilaa 300 henkilölle. Ravintolan tila on jaettavissa pienempiin tiloihin esim. yksityistilaisuuksia varten. Ravintola sopii monenlaisiin tilaisuuksiin, aina hääjuhlista ja yrityskokouksista yhteisiin illanviettoihin.

VIRKISTYSKYLPYLÄ

Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut sijaitsee hotellin yhteydessä, keskellä kaunista luontoa ja keskustan palveluja. Viihtyisä kylpylä ja kuntosali tarjoavat kehon ja mielen virkistystä läpi vuoden.

Allasosastolla on 25 metriä pitkä neliratainen kuntouintiallas, turvallinen lastenallas kahdella liukumäellä sekä vesihieronta-, pore- ja kylmävesialtaat. Suomalaisten saunojen lisäksi on myös yrttihöyrysauna. Luonnonvesiuintimahdollisuus on viereisessä luonnonkauniissa Jalonuomassa ympäri vuoden.

Kylpylän aulassa on lapsia ilahduttava pallomeri, nettikahvila sekä ilmainen FreeWifi. Aivan kylpylän nurkalta lähtevät patikkapolku ja talvella valaistu, koneellisesti hoidettu hiihtolatu. Vieressä on myös leikki- ja liikuntapuisto Humula.

Kylpylästä voit vuokrata ajan golfsimulaattoriin, jossa saat ainutlaatuisen golfelämyksen vuoden jokaisena päivänä. Myös frisbeegolfkiekkoja vuokrataan lippukassalta läheiselle ulkoradalle.

Yksittäisiä liikuntasalivuoroja voit myös varata kylpylän lippukassalta.

Huonemajoituksen hintaan sisältyy aina virkistyskylpylän ja kuntosalin käyttö niiden aukioloaikoina. Hotelliin majoittuvat asiakkaat saavat kulkukortin vastaanotosta. Kylpylään pääset suoraan hotellin majoitustiloista.

Kokouspalvelut kokonaisvaltaisesti

Kokoustilamme ja -palvelumme tarjoavat puitteet onnistuneen tilaisuuden järjestämiselle.

Tilaisuuteen saat kaiken tarvittavan, jotta kokouksesi onnistuvat täydellisesti. Kaikki kokoustilat on varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla. Tilaisuuksia voi järjestää myös viihtyisissä saunatiloissamme.

Räätälöimme mielellämme asiakkaillemme sopivat kokouspaketit, vaikkapa erillisohjelmilla esimerkiksi Teatteri Retikan ohjelmistosta tai ohjatulla taukoliikunnalla Kylpylä Kiannon Kuohujen ammattilaisten opastamana. Tutustu kokouspaketteihimme!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat