Sähkö Heinonen Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/082021/082022/082023/08
Liikevaihto (tuhatta euroa)433674948889
Liikevaihdon muutos %55,8%55,7%40,7%-6,2%
Liiketulos (tuhatta euroa)31118859
Käyttökate %8,5%2,8%11%9,1%
Liikevoitto %7,1%1,6%9,3%6,6%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)2596946
Henkilöstö
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Sähkö Heinonen OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2013Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
EuraLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,4–1 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Sähkötyöt (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
43210 SähköasennusLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.9.2013
Verohallinnon perustiedot: 13.9.2013
Työnantajarekisteri: 14.3.2022
Kaupparekisteri: 9.9.2013
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.9.2013
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Sähkö Heinonen Oy on perustettu vuonna 2013. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Eura, ja pääasiallinen toimiala Sähkötyöt. 

Yhtiön Sähkö Heinonen Oy liikevaihto oli 889 tuhatta ja tilikauden tulos 46 tuhatta. Liikevaihto laski 6,2%. Liikevoittoprosentti oli 6,6%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2023.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Suomen Asiakastieto

Luotettavaa sähköasennusta ammattitaidolla
Sähkö Heinonen Oy tekee monipuoliset sähkötyöt saneeraus- ja uudiskohteisiin. Kotipaikkani on Euran Kauttua, josta käsin toteutamme sähkötöitä Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Asiakaskuntani koostuu yksityisistä, yrityksistä, isännöintitoimistoista ja julkisista toimijoista. Teemme työt alusta loppuun nopealla aikataululla asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen.
Tyytyväinen asiakas on toimintamme lähtökohtana, joten teemme työt aina luotettavasti ja huolellisesti.
Teollisuuden sähköasennukset
Teen luotettavat ja monipuoliset sähkötyöt teollisuuden toimijoille Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.
Sähkö Heinonen palvelee yritysasiakkaita kaikissa sähköasennustarpeissa kokonaisvaltaisista sähköurakoinneista huoltotoimenpiteisiin. Sähköistän niin uusia rakennettavia kohteita kuin saneerattavia tiloja.
Teen kokonaisvaltaiset urakoinnit erilaisiin teollisuuskohteisiin, jolloin suunnittelen ja toteutan sähkötyöt asiakkaan tarpeet huomioiden.
Kiinteistöjen sähköasennukset
Sähkö Heinonen tarjoaa reilua ja rehtiä sähköasennuspalvelua yksityisille kiinteistönomistajille sekä taloyhtiöille. Toteutan monipuoliset sähkötyöt joko tunti- tai urakkasopimuksella kohteesta riippuen. Teen sähköasennukset omakotitaloihin, rivi- ja kerrostaloasuntoihin sekä toimistoihin nopeasti ja huolellisesti, aina aikataulujen puitteissa.
Teen uudis- ja saneerauskohteiden sähköurakointien lisäksi myös pienemmät sähkötyöt esimerkiksi keittiö- tai kylpyhuoneremontin yhteydessä.
Aurinkosähköasennukset
Meiltä saat luotettavasti ja vankalla ammattitaidolla aurinkosähköasennukset koko Etelä-Suomen alueella. Oli kohde minkälainen tahansa, niin löydämme varmasti parhaan mahdollisen ratkaisun. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat aurinkopaneelit, joilla pystyt parantamaan kiinteistösi energiatehokkuutta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Ilmalämpöpumput
Myymme ja asennamme ilmalämpöpumput Eurassa sekä lähialueilla ja Etelä-Suomen alueella. Valikoimassamme ovat tunnetuimmat tuotemerkit. Huolehdimme myös laitteiden asennukset ja kauttamme voit tilata myös määräaikaishuollot sekä -korjaukset. Mikäli et halua kärsiä kesän helteistä sisätiloissa ja haluat asunnon viileäksi tai haluat talvella lämmittää asuntosi energiaa säästäen ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan sinun kohteeseesi paras mahdollinen ratkaisu.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat