JV-Rengas
Sivutoimipaikka, JV-varustelut Oy
Lähetä viesti yritykselle
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Reippaampi Rengasliike Joensuussa
JV-Rengas on Joensuussa toimiva täyden palvelun rengasliike. Kesärenkaat, talvirenkaat, vanteet ja rengashotelli kaikki saman katon alla!
Tarjoamme asiakkaille asiantuntevaa palvelua kaikissa rengasasioissa.
Saat kauttamme useita eri rengas- ja vannemerkkejä. Päämerkit renkaissa ovat Continental, Nokian, Hankook ja Yokohama. Valikoimassamme on myös kausittain vaihtuvia muita merkkejä.
Säilytä renkaasi talven yli rengashotellissamme.
Rengashotellipalvelun avulla säästät tilaa ja tiedät renkaidesi olevan turvallisessa säilytyksessä. Anna JV Renkaan hoitaa renkaidesi käsittely sen sijaan, että ne veisivät arvokasta tilaa sinun kotonasi.
Rengashotellissa renkaat ovat suojassa lämpötilojen vaihtelulta tai auringon UV-säteilyltä. Sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden vaihdon ajankohdasta, me huolehdimme puolestasi ja kutsumme sinut renkaiden vaihtoon. Renkaanvaihdon yhteydessä tarkistamme aina ilmanpaineet ja vanteiden kiristykset.
Palveluumme sisältyy:
Renkaiden vaihto
Renkaiden säilytys yhden kauden ajan kuivassa tilassa
Renkaiden kunnon tarkistaminen
Renkaiden pesu ja huolto
Säilytettävien renkaiden vakuutus
Kutsu renkaanvaihtoon
Ilmanpaineiden tarkistus ja vanteiden mahdollinen jälkikiristys
Rengasrikon sattuessa 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivää viikossa. Saat ammattitaitoisen rengasalan asiantuntijan paikalle nopeasti. Vaihdamme rikkoutuneen renkaan käden käänteessä ja matkasi jatkuu nopeasti.
Tutustu lisää kotisivullamme!
RAHOITUS
Halutessasi voit maksaa ostoksesi myös kätevästi erissä! Käytössämme on Resurs Bank rahoitus, jonka kautta voit maksaa huolettomasti omassa aikataulussasi.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat