Nurmijärven kunta, Vendlaskolan
Sivutoimipaikka, Nurmijärven kunta
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 89...
Lähde: Fonecta-konserni
Vendlaskolan
Vendlaskolan är en liten svensk skola i Klövskog, Nurmijärvi. Skolan grundades år 2004 med 19 elever i 3 olika årskurser i en sammansatt klass. Idag jobbar vi med runt 50 elever i tre sammansatta klasser. Personalen består av tre klasslärare, en timlärare samt en assistent.
Skolan har byggts ut till en fungerande helhet med nu 6 klassrum, aula samt mötesrum. I maj 2015 firade vi i samband med vårfesten även invigningsfest för den "nya" skolan. Idag skulle vi lätt rymma fler elever än vi nu har. Vi delar på utrymmen med Syrjälän koulu som ligger helt intill vår skola. Där äter vi, har träslöjd samt gymnastik. Syrjälä skolans lärare har nu i några år haft våra träslöjdtimmar och vi har gett deras elever svenskundervisning.
Nära skolan har vi Tornbacken, där eleverna springer, promenerar, orienterar, skidar osv. Vi har även hittat en massa växter där samt på vägen dit kunnat bekanta oss med t.ex. trafikmärken. Har vi sportdag på vintern har vi den ofta i Tornbacken med utförsåkning, skidning eller snowtubing.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat