Tuki-Ovi
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Tukiovi Nakkilan tukiasuminen

Tuki-Ovi sijaitsee aivan Nakkilan keskustan tuntumassa. Tuki-Ovi tarjoaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa tukiasumista erityisryhmille. Tuki lähtee siis sinun tarpeistasi ja pyrimme kannustamaan sinua tekemään asioita itse.

Tarjoamme tukea omaan asuntoosi. Tulemme kotiisi ja autamme ja tuemme sinua niissä asioissa, joissa haluat tai tarvitset. Näitä kotiin tehtäviä käyntejä kutsumme tukikäynneiksi. Mietimme yhdessä kanssasi, millaista tukea tarvitset. Voit tarvita apua esimerkiksi raha-asioissa tai uusiin ihmisiin tutustumisessa.

Kunnioitamme itsemääräämisoikeuttasi, eli saat päättää itse asioistasi ja kannat niistä myös vastuun. Autamme ja tuemme sinua, jolloin et ole päätöstesi kanssa yksin. Haluamme, että voit elää sellaista elämää, joka on mahdollisimman paljon sinun itsesi näköistä.

Tuki-Ovessa sinulle tehdään oma viikko-ohjelma. Viikko-ohjelma auttaa sinua jäsentämään mitä viikon aikana tapahtuu. Ohjaajat tulevat tukikäynneille kotiisi ja toimistolla on asiakkaiden viikkopalaveri. Viikko-ohjelmaan merkitään myös menosi ja kahdenkeskiset keskustelut ohjaajan kanssa.

Me järjestämme Tuki-Ovessa vapaa-ajan toimintaa. Kannustamme sinua osallistumaan myös kodin ulkopuolisiin harrastuksiin. Teemme yhteistyötä samassa pihapiirissä olevan Arantilankodon asumisyksikön kanssa. Järjestämme esimerkiksi yhteistä ohjelmaa vapaa-aikaan ja käytämme sairaanhoitajan palveluja. Yöllä saat tukea Arantilankodosta puhelimitse.

Meillä on omavalvontasuunnitelma. Se on asiakirja, jossa kerromme, miten itse valvomme omaa toimintaamme. Jos haluat lukea suunnitelman, pyydä se asumisyksikön esihenkilöltä.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat