GreenLab Finland Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2019/122020/122021/122022/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)3688011436
Liikevaihdon muutos %107,9%79,3%
Liiketulos (tuhatta euroa)5-3254105
Käyttökate %3,7%23,2%18,1%
Liikevoitto %1,3%6,7%7,3%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)316767
Henkilöstö234
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
GreenLab Finland OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
SaloLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
1–2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Laitevalmistuksen automaatio (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
71127 Kone- ja prosessisuunnitteluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 11.7.2014
Verohallinnon perustiedot: 25.8.2014
Työnantajarekisteri: 10.7.2014
Kaupparekisteri: 19.8.2014
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 10.7.2014
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Alumiiniprofiili, hihnakuljetin, hammashihnakuljetin, AT10, ATN, T5, Johdeakseli, Kuulaholkki, Kuularuuvi, Lineaarilaakeri, Sakarakytkin, Lineaariyksikkö, PL60, PL80, Toco, Lineaarijohde, Lineaarikelkka, Hammashihna
GreenLab-alumiiniprofiili- ja ‑lineaarijärjestelmä

GreenLab-alumiiniprofiili- ja ‑lineaarijärjestelmä

  • GreenLab-järjestelmään kuuluu laaja valikoima erilaisia rakenneprofiileja ja niiden oheistuotteita, lineaareja, kuularuuveja sekä muita automaatiokomponentteja.

  • Järjestelmän komponentit myydään sellaisenaan tai koneistettuna, kokonaisina kankina tai määrämittaan katkaistuina. Alumiiniprofiilien, kuularuuvien ja lineaarijohteiden metrihinta on sama määrämittaisena ja kankina.

  • Monipuolinen järjestelmä soveltuu kaikille teollisuudenaloille, sillä on rajattomat käyttömahdollisuudet ja se helpottaa sekä nopeuttaa laiterakennusta.

  • Katkaisu, koneistus ja kokoonpano

Katkomme alumiiniprofiilit, kuularuuvit ja lineaarijohteet asiakkaan toiveiden mukaiseen mittaan ja teemme tarvittavat poraukset, kierteytykset ja koneistukset. Asennamme johteet ja kelkat sekä kokoamme alumiiniprofiilikokonaisuudet. Katkomme ja liitämme myös hammashihnat haluttuun pituuteen.

Työstökoneemme ovat korkealaatuisia ja palvelumme on tarkkaa ja nopeaa. Alumiiniprofiili- ja lineaarijärjestelmän tuotteet varastoidaan ja työstetään Salossa. Laaja varastomme takaa nopeat toimitukset.

  • Tekninen tuki ja suunnittelu

Tarjoamme asiakkaillemme konsultointia ja asiantuntemusta parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Palveluihimme kuuluvat tekninen myynti ja tuki, tuotekehityksen tuki ja laiterakennuskonsultointi, laitesuunnittelu ja -rakennus. Asiantuntijoidemme yli 25 vuoden kokemus laiterakennusalalta takaa asiakkaalle parhaan lopputuloksen.

  • Tuotantoautomaatio

Suunnittelemme ja rakennamme GreenLab-järjestelmän tuotteista erilaisia mekaanisia ratkaisuja ja valmistamme laajat tuotantoautomaatiokokonaisuudet asiakkaan toiveiden mukaan. Muutamia esimerkkejä näistä ratkaisuista ovat hammashihna- ja ruuvikäyttöiset lineaarit, XYZ-manipulaattorit, siirtovaunut, laitesuojat, testikaapit, konerungot, kuljettimet sekä vaativat lineaari- ja tuotantoautomaatiojärjestelmät.

Asiakaskohtaiset alumiiniprofiilit tilaustyönä

Valmiin GreenLab-järjestelmän lisäksi teetämme tilaustyönä myös asiakaskohtaisia alumiiniprofiileja. Jos GreenLab-järjestelmästä ei löydy sopivaa profiilityyppiä, autamme sinua suunnittelussa, teemme muottikuvan ja laskemme sinulle tarjouksen nopeasti. Profiilitukustamme saat minkä tahansa alumiiniprofiilin mille teollisuuden alalle tahansa. Ne voidaan anodisoida tai maalata eri kiiltoastein. Toimitamme profiilit valmiiksi pakattuina tai varastoimme ne sovitusti. Pystymme toimittamaan pieniäkin määriä kustannustehokkaasti. Kun profiilikoko ja paino ovat selvillä, tiedät myös minimitoimitusmäärän. Kun profiilien paino on alle 3 kg/m, on minimitoimitusmäärä noin 600 metriä ja painon ollessa vähintään 6 kg/m, on minimitoimitusmäärä 120-300 metriä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva profiili. Tule tutustumaan uuteen palveluumme!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat