Silmäoptiikka Karhula
Sivutoimipaikka, Silmäoptiikka
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Näkönne palveluksessa

Optikkoliike Silmäoptiikka toimii neljässä toimipisteessä Kymenlaaksossa ja toimittaa kaikki näönhuollon palvelut: optikon näöntutkimukset ja silmälääkäripalvelut, silmälasit, piilolasit, aurinkolasit ym.

Näkönne palveluksessa

Silmäoptiikassa on tarjolla monipuoliset sekä optikon että silmälääkärin palvelut. Ammattitaitoinen henkilöstömme ja ajanmukaiset tutkimuslaitteet varmistavat huolelliset näöntutkimukset, ja useimmiten käynti optikolla riittää.

Kaikissa toimipisteissämme on piilolaseihin ja työnäkemiseen pätevöitynyt henkilöstö. Sekä optikko- että myymälähenkilöstömme osaamista kehitetään jatkuvalla täydennyskoulutuksella. Suosimme kotimaista työtä ja tuotteita sekä lupaamme nopeat toimitukset.

Silmälasit

Linsseinä käytämme kaikkia maailman tunnetuimpien valmistajien tuotteita kuten Tokai, Kodak, Varilux / Essilor ja Hoya. Laajassa kehysmallistossamme huolehdimme hyvästä hinta/laatusuhteesta myös merkkikehyksissä. Tervetuloa tutustumaan..

Aurinkolasit

Valinnan varaa on ympäri vuoden! Aurinkolasit saa myös omilla silmälasivoimakkuuksilla ja linssivaihtoehtoja on useita - myös auringonvalon mukaan tummuvia.

Piilolasit

Piilolaseja ja tarvikkeita saa kaikista liikkeistämme. Linsseistä valitaan aina sinun silmillesi ja käyttötavoillesi paras. Piilolasien käytön opastus kuuluu luonnollisesti palveluumme niiden käyttöä aloitettaessa.käyttöä aloitettaessa.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat