Verve Terapia Oy Pori
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
100Syke / Satasyke
OLEMME KOKONAISVALTAISEN hyvinvoinnin ja elinvoiman olohuone Isolinnankadulla, Porin keskustassa. Tarjoamme monipuolisia palveluita hyvinvointisi tueksi ja elinvoimasi ylläpitämiseksi. Elinvoima tarkoittaa meille kykyä suoriutua arjesta hyvällä suorituskyvyllä fyysisesti ja henkisesti. Kun sekä keho että mieli voi hyvin, on arkikin kevyempää ja elämästä nauttiminen helpompaa.
ARVOJAMME OVAT mm. ihmisläheisyys, asiakaslähtöisyys, innostavuus, yksilöllisyys & yhteisöllisyys sekä kohtaaminen & kuuntelu. Nämä arvot toimintamme suuntaviivoina haluamme auttaa juuri Sinua saavuttamaan paremman kehon ja mielen tasapainon.
MEILLÄ ON suuri valikoima erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä aikuisille että lapsille. Lisäksi meillä on moderni matalan kynnyksen k-40 kuntosali sekä ainutlaatuinen, värikäs temppusali perheen pienimmille. Keskuksestamme löydät myös fysioterapiaa, jalkahoitoa, fasciamanipulaatiota, psykofyysistä fysioterapiaa, PhysioTrainer -palvelua, työnohjausta sekä nyt uutuutena myös kosmetologipalveluita. Me järjestämme myös vauhdikkaita lastensynttäreitä sekä liikunnallisia tyhy -päiviä. Ilmajoogatunneillemme ovat tervetulleita kaikki.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat