Hoitola Frisco
Yritystiedot
Virallinen nimi
Hoitola FriscoLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
PoriLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Hieronta (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
96040 Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.6.2015
Verohallinnon perustiedot: 6.5.2015
Kaupparekisteri: 3.6.2015 Lähde: YTJ
Hierontaa asiakkaan tarpeen mukaan

Hoitola Frisco tarjoaa lämminhenkistä hierontaa aina asiakkaan tarve edellä. Olen suorittanut hierojan erikoisammattitutkinnon sekä aikaisemmilta koulutuksiltani olen kätilö, terveydenhoitoja ja sariaanhoitaja, joten ihmisen biologia on tullut tutuksi ja osaan auttaa jokaista asiakasta heille parhaalla tavalla. Hierojana erikoisalaani ovat kivun hoito, nivelten liikkuvuus ja raskausajan hieronta.

Raskausajanhieronta

Raskaus on naisen elämässä uusi, erityinen ja syvä kokemus. Se saa aikaan monia muutoksia naisen kehossa, sekä psyykkisiä että fyysisiä. Vaikkakin raskaus on täysin luonnollinen tila naiselle, raskaus voi tuoda tullessaa erilaisia vaivoja ja ”kolotuksia”. Raskaus- ja synnytyksen jälkeisessä hieronnassa tärkeää on hyvän hieronta-asenton löytyminen. Käytössäni on erityistyynyjä, joilla rentouttava ja turvallinen asento on mahdollista saavuttaa. Hieronnassa käytetään pääasiassa kylkimakuu- ja puoli-istuvaa asentoa. Synnytyksen jälkeisen hieronnan voi aloittaa heti synnytyksen jälkeen. Myös keisarileikkausken jälkeen hieronta sopii äidille hyvin. Synnytyksen jälkeisessä hieronnassa keskitytään äidin kokemiin ongelmakohtiin. Kuten raskausaikana, sopivan hieronta-asennon löytyminen voi olla haasteellista, mutta erikoistyynyjen helpottavat hyvän asennon löytymistä. Vauva on tervetullut mukaan hoitoihin.

Hieronta

Hierontani pohjana on klassinen hieronta, jonka apuna käytän muita hierontamenetelmiä, kuten fasciahierontaa, nivelten liikkuvuutta ja liikehoitoa. Menetelmän valinta perustuu asiakkaan tarpeisiin parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Ensimmäisellä käyntikerralla asiakas täyttää esitietolomakkeen ja hänelle tehdään noin 5–10 minuutin tutkimus, jolla kartoitetaan asiakkaan hoidon tarve. Asiakkaan terveydentila ja toiveet hoidon suhteen huomioidaan myös, jolloin pystyn tarjoamaan asiakkaalle parasta mahdollista hoitoa.

Kivun hoito

Kivun kokeminen on yksi kokonaisvaltaisimmista tunteista kehossa. Kipu on kokonaisvaltaista ja yksilöllistä. Myös kipua voidaan hoitaa. Erilaiset hierontatekniikat, kuten fasciahieronta, lievittää kipua. Kivun hoidossa voidaan käyttää myös lämpöhoitoa, sähköimpulssihoitoa (TENS), liikehoitoa ja kinesioteippausta. Kivunhoito on aina yksilöllistä asiakkaan tarpeistä lähtevää hoitoa.

Lymfaattinen hieronta

Lymfaattisessa hieronnassa pyritään tehostamaan imunesteen kulkua käsin tehtävällä hellävaraisella pumppausliikkeellä. Se vaikuttaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa lisäävästi. Kun imunestekierto toimii tehokkaasti, niin elimistön immuunipuolustuskin toimii hyvin.

Lymfaattinen hieronta sopii turvotukseen, ennen ja jälkeen leikkausten, verenkiertohäiriöihin, suonikohjuihin, fibromyalgiaan, nivel- ja sidekudossairauksiin, reumaan, päänsärkyyn, migreeniin, ummetukseen ja yleiseen rentoutumiseen.

Aromahieronta

Aromahieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä tehostamaan hieronnan vaikutuksia. Hieronta on kevyempää kuin perinteinen hieronta. Hierontaotteet ovat laaja-alaisia tehostaen hieronnan rentouttavaa vaikutusta.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttava kokonaisvaltainen yläselän, niskan, hartioiden, olkavarsien, pään ja kasvojen hieronta. Hieronta tehdään makuullaan ja ilman öljyä. Käsittely on hellävaraista ja se lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kehossa.

Kuumakivihieronta

Anna itsellesi aikaa rentoutua. Kuumakivihieronta on arjen luksusta, hemmotteluhetki kiireen keskellä! Lämpöhoito lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina kolmen sentin syvyyteen asti, johtuen kivien luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat