Taksi Oulu
Sivutoimipaikka, Limingan Taksi
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Taksipalveluja Oulun seudulla.

Tervetuloa taksin kyytiin Oulun alueella! Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa taksikuljetusta Oulussa, Limingassa, Kempeleessä ja Lumijoella. Olemme ylpeitä siitä, että voimme palvella asiakkaitamme ekologisesti ja mukavasti.

Käytössämme on ekologinen sähköauto, joka takaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon matkustamiseen. Lisäksi tarjoamme tila-autoja, joiden matkustajamäärävaihtoehdot ovat 1+6 ja 1+8. Näillä tila-autoilla voit matkustaa mukavasti ja tilavasti, esimerkiksi suuntaamalla Oulunsalon lentokentälle tai muihin kohteisiin. Lisäksi tarjoamme erinomaisen vaihtoehdon ryhmille ja yrityksille kuljetuspalveluiden tarpeisiin. Riippumatta siitä, onko kyseessä ryhmämatka, kokouskuljetus tai muu tarve, olemme valmiita palvelemaan teitä ammattitaitoisesti ja mukavasti.

Tarjoamme myös esteetöntä taksipalvelua, joka mahdollistaa vaivattoman matkustamisen kaikille asiakkaille. Lisäksi tarjoamme paarikuljetuksia, jotta voimme huolehtia myös erityistarpeita omaavien asiakkaiden turvallisista kuljetuksista.

Palvelemme asiakkaitamme kellon ympäri, joka päivä vuoden ympäri. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja ystävällinen palvelu on meille kunnia-asia. Olipa matkakohteesi mikä tahansa, voit luottaa siihen, että saat meiltä turvallisen ja miellyttävän matkakokemuksen.

Valitse meidät taksipalvelukumppaniksesi Oulun seudulla, ja anna meidän huolehtia matkastasi ammattitaitoisesti, asiakaslähtöisesti ja esteettömästi.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Muut käyttäjät katsoivat