Lasi-Nikku Oy
Taloustiedot

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/092021/092022/092023/09
Liikevaihto (tuhatta euroa)
Liikevaihdon muutos %
Liiketulos (tuhatta euroa)8413112486
Käyttökate %
Liikevoitto %
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)671059972
Henkilöstö
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Lasi-Nikku OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
LappeenrantaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
43342 LasitusLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 6.5.1980
Työnantajarekisteri: 1.1.1980
Kaupparekisteri: 7.12.1979
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Lasitus- ja kehystysliike

Lasi-Nikku Oy on vuonna 1976 perustettu pitkän historian omaava perheyritys, joka on vakiinnuttanut asemansa Etelä-Karjalan alueen johtavana toimijana. Olemme ylpeitä siitä, että olemme palvelleet asiakkaitamme intohimolla ja ammattitaidolla jo vuosikymmenien ajan. Kivijalkaliikkeemme sijaitsee Lauritsalassa, ja se on toiminut alueen lasitus- ja kehystystarpeiden tyytyväisenä palvelijana vuosien varrella. Valikoimiimme kuuluu mm. terassilasit, lasiliukuovet, saunan lasiseinät, välitilojen lasit, akrylit ja polykarbonaatit, kehystyspalvelu laajalla kehysvalikoimalla, peilit, tuulilasit ja myös hyvä valikoima alumiiniprofiileita.

Yrityksemme tarjoaa monipuoliset palvelut, jotka auttavat asiakkaitamme toteuttamaan lasiin liittyvät projektit sujuvasti ja laadukkaasti. Palvelumme kattavat:

  • Korjauslasitukset: Olemme erikoistuneet korjaamaan erilaisia lasitukseen liittyviä ongelmia, olipa kyseessä sitten ikkunoiden rikkoutuminen tai lasioven vaurioituminen. Luottakaa meihin, kun tarvitsette nopeaa ja ammattitaitoista korjauslasitusta.
  • Uudislasitukset: Suunnitteletteko uutta rakennusprojektia tai haluatteko päivittää olemassa olevia lasiratkaisuja? Meiltä löytyy laaja valikoima lasityyppejä ja -ratkaisuja, jotka täyttävät tarpeenne.
  • Alumiiniprofiilit: Tarjoamme alumiiniprofiilit erilaisiin rakennustarpeisiin. Alumiiniprofiileilla voitte luoda moderneja ja kestäviä lasiratkaisuja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin.
  • Terassi-, sauna- ja taidelasit: Haluatteko luoda tunnelmallisen terassin, viihtyisän saunan tai korostaa tilaa taidelasilla? Meiltä saatte tarvitsemanne lasitukset, jotka tuovat tilaan kauniin visuaalisen elementin.

Asiakkaittemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia, ja siksi panostamme laatuun, ammattitaitoon ja asiakaspalveluun jokaisessa projektissa. Lasi-Nikku Oy on luotettava kumppani kaikissa lasitus- ja kehystystarpeissanne Etelä-Karjalan alueella. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa teitä luomaan kauniita ja toimivia lasiratkaisuja!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Toimitusjohtaja
  • Anne Marita Nikku, toimitusjohtaja (8/2014), hallituksen jäsen (8/2014)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat