Kari.J.Hartikainen Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Hinauspalvelu Kari J. Hartikainen Oy (päivystys 24h puh. 040 160 1616) on täyden palvelun hinausliike ja tiepalvelu, jonka toiminta-alueena koko Pohjois-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi. Päivystyspisteet kolmella eri paikkakunnalla: Oulu, Muhos ja Rovaniemi. Hinaukset suoritamme aina nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Meillä on jo 30-vuoden kokemus hinauspalveluista. Meiltä saat hinaukset sekä käynnistysavut, ovienavaukset, tielle nostot ja tielle vedot.

Kalustomme on ajanmukaisin laittein varustettu vaativiinkin tehtäviin. Yrityksen osaaminen ja luotettavuus perustuu pitkään kokemukseen ja jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen. Asiakkaan kannalta on erityisen tärkeää että palvelun tuottajaan voi luottaa ja henkilökunta on asiansa osaavaa.

Hinauspalvelu 24 h

Laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä joten asiakkaalle ei tule välillisiä kuluja. Jos et ole varma onko Sinulla autopalveluvakuutusta niin soitahan meille niin pyrimme tarkistamaan asian. Päivystämme 24 h! Meillä on myös sijaisauto ja akkupalvelu.

Romuauton nouto ilmaiseksi

Noudamme romuautot ilmaiseksi kolaripaikoilta tai muualtakin. Jos pihassasi tai nurkissasi lojuu vanha, ruostunut romuauto haemme sen ilmaiseksi pois. Soitto vain meille, niin kuljetamme romuautot yhteistyössämme toimiville autoromuttamoille.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat