First Stop Tampere
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Täyden palvelun rengasliike ja rengashotelli
First Stop Tampere on laajan valikoiman rengasliike. Löydämme varmasti autoosi sopivat talvi- ja kesärenkaat. Saat meiltä luonnollisesti myös renkaiden vaihdon.
Laadukas rengasvalikoimamme kattaa henkilöauton, maasturin ja tavara-auton renkaat. Edustamamme merkit ovat tunnettuja rengasmerkkejä kuten Bridgestone, Firestone, Nokian, Dayton, Seiberling muutamia mainitaksemme.
Hyvien renkaiden merkitystä ei pidä aliarvioida. Ne ovat ainoa osa autostasi, joka koskettaa tien pintaan. Jokainen rengas koskettaa maata alueelta, joka on suunnilleen postikortin kokoinen. Muista pitää renkaasi hyvässä kunnossa ja kysy neuvoa, jos olet epävarma. First Stop Tampereen asiantuntijat auttavat sinua mielellään.
First Stop Tampere on osa Autopalvelukeskus Tampere -nimistä palvelukeskusta, jonka alta löytyy erikoisosaamista renkaiden lisäksi myös tuulilasien korjauksista ja vaihdoista (Tampereen Autolasipalvelu), auton akuista (Epilän Akkumyynti) sekä autohuollosta (Autofit Epilän Autohuolto, monimerkkikorjaamo).
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä