Rakennus Kyllönen Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/082021/082022/082023/08
Liikevaihto (tuhatta euroa)8591176955985
Liikevaihdon muutos %-25,9%36,9%-18,8%3,1%
Liiketulos (tuhatta euroa)1096-41-138
Käyttökate %3,8%10,2%-2,1%-12,2%
Liikevoitto %1,2%8,2%-4,3%-14%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)065-66-174
Henkilöstö
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Rakennus Kyllönen OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
KuusamoLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,4–1 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Rakennusliike (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
41200 Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminenLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 24.5.2016
Verohallinnon perustiedot: 20.6.2016
Työnantajarekisteri: 24.5.2016
Kaupparekisteri: 10.6.2016
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 24.5.2016
Lähde: YTJ
Uudis­rakentaminen ja remontti­työt

Rakennus Kyllönen Oy on Kuusamossa ja lähi­seudulla toimiva täyden palvelun rakennusliike! Teemme ammattitaidolla kaikki yksityisten ja yritysten pienetkin remontit sekä suuremmat kokonaisuudet aina uudis­rakennuksiin saakka. Rakennamme alusta loppuun avaimet käteen periaatteella joko tuntityönä tai kokonais­urakalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ammattilaisen tekemä remontti

Meillä on hyvä yhteistyökumppanien verkosto, mikä mahdollistaa rakennustyöt yhdellä sopimuksella, tämä tulee asiakkaalle helpoksi ja edullisemmaksi. Työporukkamme on rakennusalan ammattilaisia, tämä takaa asiakkaalle helpon ja turvallisen rakennuttamisen ja remontin. Tarjoamme joustavuutta ja nopeutta jokaiseen työvaiheeseen. Kaikki työt tehdään takuutyönä ja aina asiakkaan toiveiden mukaisesti!

Uudisrakentaminen

Kattavat uudisrakentamisen palvelut yksityisille ja yrityksille omakotitalon, kesämökin ym. rakennuttajille. Toimimme Kuusamossa ja lähialueella. Rakennamme omakotitalot ja kesämökit asiakkaan toiveiden mukaan. Meiltä kaikki rakentaminen joko ”avaimet käteen”- palveluna tai tuntitöinä. Teemme kaikki työt takuutyönä. Omakotitalot ja kesämökit rakennetaan asiakkaan suunnitelmien mukaisesti, alusta loppuun asti! Talo kuin talo, me rakennamme, takuuvarmasti ja korkeatasoisesti. -Uudisrakentaminen myös isommat kohteet -Omakotitalot -Kesämökit -Huvilat -Kappaletavara ja elementtitalot -Talo / Mökkipaketit -Talopakettien pystytykset -Sokkelit -Piharakennukset -Saunat -Terassit ym.

Kodin remontit korkeatasoisesti ja aikatauluissa pysyen! Teemme remontit Kuusamossa ja lähialueilla.

Huoneistoremontti Kaikki kodin pinnat voidaan uusia. Teemme tapetoinnit, maalaukset, laatoitukset –kaikki kodin remontit! Keittiöremontti Uusitaan keittiösi ilme nykyaikaisesti ja laadukkaasti! Keittiöremontti nostaa asunnon arvoa ja lisää toimivuutta sekä viihtyvyyttä. Keittiönkaapit, seinät, lattiat, laatat, kaakelit, tasot, liedet jne. Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti Teetä kylpyhuoneremontti ja saunaremontti meillä ja voit olla huoletta lopputuloksesta. Kokemus useista eri kylpyhuoneremonteista ja saunaremonteista takaavat onnistuneen lopputuloksen. Vesieristykset, lattianvalut, laatoitukset, laudeasennukset, kaikki palvelut meiltä! Kattoremontti Meiltä kattotyöt helposti ja vaivattomasti, alan viimeisintä tietoa ja taitoa hyödyntäen. Tilatessasi kattoremontin meiltä saat pitkäikäisen ja tarpeidesi mukaisen katon. Kattoremonttien lisäksi meillä on kokemus ja osaaminen Ulkovuorauksista. Tilaa huoleton takuutyönä tehty kattoremontti meiltä! -Huopakatot, palahuopa, myös hitsattavat huovat -Peltikatot -Tiilikatot Lattiatyöt Lattiatyöt tilaan kuin tilaan! Ei ole yhdentekevää kuka asentaa kotisi lattian, lattia-asennukset ovat tarkkuutta vaativaa työtä. Lattia-asennukset kannattaa teettää ammattilaisella. Parkettiasennukset, laminaattiasennukset, lautalattiat, laattalattiat ym, ota yhteyttä. Kaikissa remonttiasioissa otathan yhteyttä!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat