Suomun Mökit
Sivutoimipaikka, Koneurakointi Lahtela Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Suomun Mökit - Lapin paras rinneprofiili, tuulensuojaisat rinteet ja tunnelmalliset mökit.

Mökit ja huoneistot Valikoimassamme on jopa 60 mökkiä ja huoneistoa. Mökit ovat yksityisessä omistuksessa ja ne ovat kaikki keskenään erilaisia. Valittavina on ski-in -paritalohuoneistoja rinteen vieressä, tunnelmallisia yksittäisiä mökkejä rauhallisella sijainnilla tai vaikka tilava, viiden huoneen talo isompaan tarpeeseen.

Pyörävuokraus - Meiltä löytyy vuokralle sähköavusteisia maastopyöriä Kemijärvellä ja Suomulla. Hinnat alkaen 35 €/ 2h. Kysy lisää viestillä tai sähköpostilla.

Varaukset Varaamosta on mahdollista varata osassa mökkejä lyhyempiäkin aikoja (30 pv ennen). Varausjärjestelmä ehdottaa aina viikkoa, mutta muuta tulo- ja lähtöpäivät mieleiseksi ja paina hae. Kaikki mökit, joihin palvelu laskee hinnan, ovat varattavissa netissä. Muita voit kysellä sähköpostilla tai puhelimitse.

Chalets and apartments We have over 60 chalets and apartments. Chalets are privately owned, so every chalet is unique. You can choose from ski-in duplex next to the slopes, atmospheric chalets in serene wooded area or even spacious five bedroom apartment for a larger group.

Bookings You can book some of the cottages for a shorter period (30 days before). The booking system proposes always a week, but you can change arrival and departure dates and then search again.

If you can't find a suitable chalet for your travel dates and needs, please contact us by email or by phone.

Näytä koko yrityskuvaus
Muita saman alan yrityksiä