Leppis Bungalowit
Sivutoimipaikka, Huurreviipale Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Lomamökkien vuokraus

Leppis Bungalowit vuokraa kahta korkeatasoista ja tilavaa mökkiä Leppävirralla. Leppis Bungalowit ovat erityisen luonnonkauniilla paikalla niemessä järvimaisemalla. Alueella on hyvät kalavedet ja kosket.

Kohde sijaitsee 8 km Leppävirran keskustasta lähellä Konnuskoskia.

Mökit sopivat hyvin loman viettoon, perhejuhliin sekä yrityksille edustustiloiksi. Kummassakin mökissä on kattava varustus, joiden ansiosta loman vietto, juhlat ja kokoukset luonnistuvat.

Tarkemmat tiedot mökeistä löydät sekä varauksen hoidat helposti kotisivuiltamme!

Unnukkamaja

Unnukkamaja on tilava ja tunnelmallinen hirsihuvila kauniilla paikalla ja järvinäkymällä. Huvilan monipuolisten tilojen ja varustuksen ansiosta voit pitää rentouttavan loman, ikimuistoiset juhlat sekä edustavat kokoukset. Unnukkamajan huonekalut ovat Alvar Aaltoa, sisustussuunnittelu ja toteutus Design Eija Rasinmäki.

Konnusmaja

Konnusmaja on tilava hirsistä rakennettu edustushuvila (bungalowi). Huvila sijaitsee hyvällä paikalla kauniissa järvimaisemassa. Vuokraa huvila ja vietä ikimuistoinen loma, juhla tai kokous kauniissa maisemassa Leppävirran luonnon ympäröimänä hyvin varustellussa ja tilavassa hirsihuvilassa.

Savusauna

Unnukkamajan vieressä on vuokrattavissa oleva savusauna. Perinteikäs savusauna tarjoaa upean elämyksen, jonka jokaisen tulisi päästä kokemaan. Savusauna on vuokrattavissa ensisijaisesti Unnukkamajan asiakkaille. Savusaunaa vuokrataan myös erikseen.

Kylpypalju

Saatavilla myös kylpypalju. Kahdeksan henkilön palju toimitettuna ja noudettuna.

Paljun mukana tulee lämpömittari, käyttöohjeet sekä paljun sisäpesutarvikkeet. Hinnat alkaen 90€ vrk + polttopuut 20€. Kysy lisää saatavuudesta, varattava etukäteen!

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat