Harrasteosa
Sivutoimipaikka, Fixus Center Joensuu
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Varaosat vapaa-aikaan Harrasteosasta

Merkeistä riippumaton vapaa-ajanlaitteiden varaosiin sekä lisävarusteisiin erikoistunut myymälä- ja huoltokorjaamoketju, harrasteosa ja harrastehuolto!

Harrasteosa tarjoaa kuluttaja- ja korjaamoasiakkaille sekä tee se itse -korjaajille edulliset ja laadukkaat huolto-osat, varaosat sekä lisävarusteet perämoottoreihin, mönkijöihin, moottorikelkkoihin, moottoripyöriin, mopoihin, mopoautoihin, lumilinkoihin, puutarhakoneisiin sekä moniin muihin vapaa-ajanlaitteisiin.

Kaikki Harrasteosan myyntipisteet ja harrastehuoltopisteet löydät kotisivuiltamme! Uusia pisteitä avataan koko ajan lisää koko Suomeen.

Iso varasto ja nopea toimitus

Laaja varastomme mahdollistaa nopean ja kattavan palvelun, sekä tilaustuotteille erittäin nopean toimitusajan merkistä riippumatta.

Myymälöitten tuotevalikoima keskittyy pääasiassa laitteiden tekniikkaan, mekaniikkaan ja huoltoon. Varaosia, huolto-osia ja lisävarusteita saa laitteen merkistä riippumatta suoraan myymälästä ja nopeasti. Myymälässämme on laaja varasto varaosia, huolto-osia ja lisävarusteita, työkaluja sekä kemikaaleja.

Harrasteosa ei myy harrastelaitteita tai edusta mitään laitemerkkiä vaan toimii riippumattomana merkkiorganisaatioista. Näin se tarjoaa kuluttajille aidon vaihtoehdon hankkia laadukkaita ja edullisia alkuperäisosia vastaavia varaosia muualtakin, kuin perinteisistä koneliikkeistä.

Joensuun Harrasteosamyymälä

Joensuussa Harrasteosamyymälä sijaitsee osoitteessa Kuurnankatu 13. Joensuun myymälästämme löydät monipuolisesti varaosat, huolto-osat ja lisävarusteet kaikkiin koneisiin. Tutustu lisää kotisivuillamme ja tule käymään!

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat