Kosken Metalli Oy
Sivutoimipaikka, Kosken Metalli Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Kosken Metalli Oy valmistaa laadukkaat tuotteet jo yli 50 vuoden kokemuksella. Meiltä saat mm. rungot saunanlauteille, laudepaketit, piipunhatut, laiturintikkaat ja monta muuta artikkelia. Kaikki tuotteemme ovat oman tuotekehittelyn tulosta ja materiaalin ohella niissä on panostettu käyttömukavuuteen. Kaikilla tuotteillamme on myös avainlippu-merkintä.
Kikka-saunanlauteet nousevat kätevästi seinälle ja rungolla on ruostumattomuustakuu. Puuvaihtoehtoina ovat haapa, leppä, näiden yhdistelmä, tiikeria, radiata mänty tai lämpökäsitelty haapa. Saunan laudetasot toimitetaan valmiiksi kasattuna. Valmistuksessa on käytetty ruostumattomia ruuveja. Tasot tehdään asiakkaan mittojen mukaan! Tutustu kotisivuillamme monipuolisiin laudepaketti- ja laudevaihtoehtoihin.
Kikka-piipunhatun voit kiinnittää piippuun kuin piippuun. Kikka-piipunhattu on ainutlaatuinen piipunhattu, jonka osaat asentaa itse. Pituussuunnassa säädettävä, kiinnitysmahdollisuuksia piippuun kuin piippuun. Piipunhattumme on tehty ruostumattomasta alumiinista ja se suojaa savupiipun veden, homeen ja pakkasen tuhoilta. Kikka-piipunhatun asentaminen on helppoa ja saatavana on myös saranoitu malli.
Muita tuotteitamme ovat mm. laiturintikkaat, lämpöpumppukatokset sekä ovikatokset. Kaikki tuotteemme löytyvät tuotetietoineen kotisivuiltamme.
Tuotteitamme voit ostaa jälleenmyyjiemme kautta, verkkokaupastamme tai suoraan Imatran sekä Lahden toimipisteistämme.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat