Ravintola Emo
Iloresta Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2019/122020/122021/122022/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)101086216061805
Liikevaihdon muutos %138,5%-14,7%86,3%12,4%
Liiketulos (tuhatta euroa)-54-113173352
Käyttökate %-4,4%-11,1%10,7%18,8%
Liikevoitto %-5,3%-12,4%10,1%17,4%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)-6010413281
Henkilöstö14121618
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Iloresta OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Ravintola NudeLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2018Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
1–2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
10–19 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Viinibaari (päätoimiala)
Ruokaravintola
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
56101 RavintolatLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 12.6.2018
Verohallinnon perustiedot: 25.7.2018
Työnantajarekisteri: 1.7.2018
Kaupparekisteri: 24.7.2018
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 4.6.2018
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Ravintola Emo on perustettu vuonna 2018. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Viinibaari. Yhtiön toimitusjohtaja on Petri Samuli Lukkarinen.

Yhtiön toinen toimiala on ruokaravintola.

Viralliselta nimeltään yhtiö on Iloresta Oy.

Yhtiön Ravintola Emo liikevaihto oli 1,81 miljoonaa ja tilikauden tulos 281 tuhatta. Liikevaihto nousi 12,4%. Liikevoittoprosentti oli 17,4%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2022.

12/2022 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 18 työntekijää. Työntekijämäärä kasvoi 12,5% edelliseltä tilikaudelta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto

Moderni eurooppalainen ravintola

Ravintola Emossa haluamme tarjota Elämyksiä, jotka joka päiväisen arjen hektisyydessä pääsevät meiltä helposti unohtumaan: läsnäolo, huolenpito ja intohimoinen tekeminen.

Ruokalistamme elää sesonkien mukaisesti, kotimaisia sekä pohjoismaisia pientuottajia kunnioittaen. Menu suunnitellaan aina vuodenaikaa ja sen makuja seuraten.

Suhtaudumme intohimoisesti myös viiniin sekä alkoholittomaan ruoan ja juoman yhdistämiseen. Viini- ja cocktaillistat pysyvät maailman trendien tasalla, sekä rakastamme tarjota omia suosikkeja, joista itsekin nautimme.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat