- Y-tunnus 2920815-5 2920815-5
- 010 505 Näytä numero
- Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki
- Pohjoinen Makasiinikatu 3, 00130 Helsinki
- Näytä aukioloajat
Liikevaihto
Tilikauden tulos
2019/12 | 2020/12 | 2021/12 | 2022/12 | |
---|---|---|---|---|
Liikevaihto (tuhatta euroa) | 1010 | 862 | 1606 | 1805 |
Liikevaihdon muutos % | 138,5% | -14,7% | 86,3% | 12,4% |
Liiketulos (tuhatta euroa) | -54 | -113 | 173 | 352 |
Käyttökate % | -4,4% | -11,1% | 10,7% | 18,8% |
Liikevoitto % | -5,3% | -12,4% | 10,1% | 17,4% |
Tilikauden tulos (tuhatta euroa) | -60 | 104 | 13 | 281 |
Henkilöstö | 14 | 12 | 16 | 18 |
- Virallinen nimi
- Iloresta OyLähde: YTJ
- Aputoiminimet
- Ravintola NudeLähde: YTJ
- Yhtiömuoto
- OsakeyhtiöLähde: YTJ
- Perustamisvuosi
- 2018Lähde: Fonecta-konserni
- Kotipaikka
- HelsinkiLähde: YTJ
- Yrityksen liikevaihtoluokka
- 1–2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
- Toimipaikan henkilöstöluokka
- 10–19 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
- Toimialat
- Viinibaari (päätoimiala)
Ruokaravintola
Lähde: Fonecta-konserni - Toimialaluokitus (TOL2008)
- 56101 RavintolatLähde: YTJ
- Voimassa olevat rekisteröinnit
- Ennakkoperintärekisteri: 12.6.2018
Verohallinnon perustiedot: 25.7.2018
Työnantajarekisteri: 1.7.2018
Kaupparekisteri: 24.7.2018
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 4.6.2018Lähde: YTJ
Ravintola Emo on perustettu vuonna 2018. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Viinibaari. Yhtiön toimitusjohtaja on Petri Samuli Lukkarinen.
Yhtiön toinen toimiala on ruokaravintola.
Viralliselta nimeltään yhtiö on Iloresta Oy.
Yhtiön Ravintola Emo liikevaihto oli 1,81 miljoonaa ja tilikauden tulos 281 tuhatta. Liikevaihto nousi 12,4%. Liikevoittoprosentti oli 17,4%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2022.
12/2022 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 18 työntekijää. Työntekijämäärä kasvoi 12,5% edelliseltä tilikaudelta.
Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto
Ravintola Emossa haluamme tarjota Elämyksiä, jotka joka päiväisen arjen hektisyydessä pääsevät meiltä helposti unohtumaan: läsnäolo, huolenpito ja intohimoinen tekeminen.
Ruokalistamme elää sesonkien mukaisesti, kotimaisia sekä pohjoismaisia pientuottajia kunnioittaen. Menu suunnitellaan aina vuodenaikaa ja sen makuja seuraten.
Suhtaudumme intohimoisesti myös viiniin sekä alkoholittomaan ruoan ja juoman yhdistämiseen. Viini- ja cocktaillistat pysyvät maailman trendien tasalla, sekä rakastamme tarjota omia suosikkeja, joista itsekin nautimme.
- Toimitusjohtaja
- Petri Samuli Lukkarinen, toimitusjohtaja (3/2020), hallituksen jäsen (3/2022), nimenkirjoitusoikeutettu (2/2024)
- Hallituksen puheenjohtaja
- Mikko Ilari Heinonen, hallituksen puheenjohtaja (3/2022)
- Muuttovelhot Oy muuttopalveluHelsinki
- Easy Life Finland OyHelsinki
- MatCoRaasepori
- Mallosjärvi Oy
- Catering Ceidas OyHelsinki