Campus Kamp
Sivutoimipaikka, Psykhé Innovations Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Campus Kampin yhteydessä vuokrattavana huoletonta toimitilaa
Campus Kamp -toimistot tarjoavat luontaisen ilmapiirin asiantuntija- tai asiakastyötä tekeville erikokoisille yrityksille. Useat yritykset ovat viihtyneet tiloissamme useita vuosia. Etsimme vapaina oleviin huoneisiin pitkäaikaisia vuokralaisia, mikä näkyy edullisessa hinnoittelussamme.
Campus Kampilta voit vuokrata oman yksityisen toimistosi vapaana olevista tiloista tarpeesi mukaisesti.
Sinä saat mahdollisuuden käyttää aikaasi ja tavata yhteistyökumppaneitasi kolmisen vuotta aiemmin uusituissa tiloissa, joissa on Wifi-yhteys, yhteiskäyttöinen keittiö sekä 150 m2 kokoiset odotustilat. Campus Kampin toimisto on ravintoloiden, kuntokeskuksen, kauppojen ja erilaisten palveluiden ympäröimänä.
Meiltä löytyy yhteensä 14 vuokrattavaa huonetta hyvällä sijainnilla Helsingin Kampista, ydinkeskustan kupeessa. Tarvitsetpa sitten toimitilaa päivätyöhösi tai rauhallista työhuonetta, me tarjoamme toimivan huoneratkaisun, yrityksesi toiveita kuunnellen. Erinomaisen sijainnin ja hienosti hoidetun taloyhtiön lisäksi meille on esteetön kulku ja käytössäsi on kolme hissiä viidenteen kerrokseen, jossa sijaitsemme.
Halusitpa sitten pitkäaikaisen työhuoneen, vastaanoton tai vaikkapa tilan, jossa työskennellä vain muutamaksi tunniksi, niin ota yhteyttä ja katsotaan sopiva ratkaisu juuri sinulle!
Soita ja kysy lisää! Meidät tavoitat hyvin myös sähköpostilla, jolla voit lähettää tarjouspyynnön tai lisäkysymyksiä toimitiloihin liittyen.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä