Ruokarauha
Yritystiedot
Virallinen nimi
RuokarauhaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
SastamalaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Elintarvikkeet (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
10890 Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistusLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 4.4.2019
Verohallinnon perustiedot: 4.4.2019
Kaupparekisteri: 23.4.2019
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 3.4.2019
Lähde: YTJ
Ammattitaidolla kotona valmistettu

Ruokarauha on vuonna 2019 perustettu yritys, jonka valmistamat paholaisen hillot ja saaristolaisleivät tunnetaan maistuvuudesta, kotoisuudesta ja korkeasta laadustaan. Näiden herkkujen takana on vankka restonomin ja ammattikokin osaaminen yhdistettynä intohimoon tehdä laadukkaita tuotteita kaikille hyvän ruoan ystäville. Leivät ja hillot valmistetaan omalla keittiöllä Sastamalassa. Ruokarauha tarjoaa lähiruokaa parhaimmillaan.

Ruokarauha leipoo maistuvat, tuoreet saaristolaisleivät, joista on saatavilla useampi erilainen makuvaihtoehto: perinteinen saaristolaisleipä, puolukkainen saaristolaisleipä, appelsiininen saaristolaisleipä, chilinen saaristolaisleipä ja saaristolaisleipä, jossa yhdistyvät sekä chilin tulisuus että appelsiinin raikkaus. Kotona valmistettu ihanan monipuolinen paholaisenhillo on herkku joka sopii melkein mihin vain. Liharuokien kaveriksi, kasviksille, kastikkeiden maustamiseen ja tietysti klassisesti vuohenjuuston pariksi. Paholaisen hilloa löytyy kolmea eri vahvuutta, Hot, Medium ja Mild, jokaiseen makuun sopiva!

Ruokarauhan tuotteita löytyy tällä hetkellä S-ryhmän kaupoista Pirkanmaalta, Lähiruoka-osastolta. Toimitamme tuotteita mielellämme myös ravintolakeittiöihin ja etsimme jatkuvasti verkostoomme uusia kauppiaita jälleenmyyjiksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Ruokarauha kuuluu kaikille!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat