Kauhavan Kukka- ja Hautaustoimisto Niemi
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Kukka- ja hautauspalvelut Kauhavalla

Aito kauhavalainen kukka- ja hautatoimisto Niemi tarjoaa kukka- ja hautaustoimistopalvelut vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Meiltä saat floristilta kauniit sidonnat kaikkiin tilaisuuksiin. Runsaasta valikoimastamme saatte kukat ja asetelmat niin iloon kuin suruun,hääkukat. Sidomme juhlakukat ja asetelmat sinun toiveidesi mukaan. Tule tutustumaan vaihtoehtoihin! Meiltä löytyy myös itsepalveluna kukkia kylmäkaapista.

Tarjoamme myös hautajaisjärjestelyihin liittyvät tuotteet ja palvelut, kuten surusidonnat, suruvihot sekä hautakivet ja arkut. Surun kohdatessa on helppoa antaa ammattilaisen hoitaa hautausjärjestelyt tilanteen vaatimalla arvokkuudella ja kunnioituksella edullisin hinnoin, kysy tarjous. Hautauspalveluissa palvelemme viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Meiltä saat myös ilmaisen laulupalvelun siunaustilaisuuksiin.

Pyrimme olemaan auki myös juhlasunnuntaisin.

Meidän kauttamme myös kukkavälityspalvelu.

Tervetuloa!

Hautakivet

Kauttamme saatte Kokkolan Hautakivipalvelu Oy:n hautakivet ja kaiverrukset niihin. Kaiverruksen hinta 9,5€ (sis. alv)/kirjain tai numero. Hautakivet alken 980€ sis. alv. Meiltä saat myös hautakivien entisöinnin. Kokkolan hautakivi palvelut alkaen 980€(sis alv)Sisältään kaiverrus ja asennus .Kysy lisää

Vainajan kuljetukset

Meiltä myös pelkät vainajan kuljetukset, Hinnat alkaen 100€ sis. alv ja pitkät matkat 1,10€/km sis. alv

Kortesjärven toimipiste

Samat palvelut löydätte myös Kortesjärven toimipisteestä. Meiltä löytyy myös itsepalveluna kukkia kylmäkaapista. Soita meille 040 848 9624

Hautauspalvelu paketti

Paketti sisältää:

  • Kauniin valkoisen tai harmaan arkun

  • Vaatetuksen ja siirrot

  • Kuusen havut tarvittaessa

-Tarvittaessa ilmainen laulupalvelu

  • Kuolinuutisen ja kiitos tai risti-ilmoituksen laatimisen ja lähettämisen eri lehtiin

Siirrot Kauhavan, Härmät, Kortesjärvi-Evijärvi sekä lappajärvi seurakunnan kylmiöön ja sen lisäksi siunauspäivänä saattokuljetus.

Hinta 1227,60€ sis alv. Ei laskutus, eikä muita kuluja.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat