Tervasoihtu
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Torin olohuone
Oulun sydämessä, eli kauppatorilla sijaitseva kahvila-ravintola Tervasointu on valloittanut oululaiset vallattoman persoonallisella ilmeellään ja palveluillaan.
Tervasoihtu on ihanteellinen kokous ja juhlapaikka. Rakennuksen ensimmäisestä kerroksesta löytyy baari, jossa korkeat baarijakkarat 16 hengen seurueelle. Rakennuksen toisesta kerroksesta Tervapirtistä löytyy tilaa 40 hengen ryhmälle. Kolmannesta kerroksesta löytyy Tervavintiksi kutsuttu tila, johon mahtuu 10 henkilön seurue.
Jokainen tila on mahdollista vuokrata erikseen, mutta myös koko Aitta terassialueineen on mahdollista vuokrata esimerkiksi sukujuhlia varten. Tilat voidaan järjestää ja kattaa juuri sinun tilasuuden luonteen mukaisesti.
Kokousta varten käytettävissä on langaton internet-yhteys, fläppitaulu sekä dataprojektori. Halutessasi on sinun mahdollista käyttää Tervasoihdusta löytyviä äänentoisto- sekä karaokelaitteita.
Kokous tai juhla, Tervasoihtu suunnitelee tarjoilut juuri sinun tapahtumasi luonteen mukaisiksi. Tervasoihtu auttaa mielellään myös mahdollisten ohjelmanumeroiden järjestämisessä!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat