Cibes Amslift Oy Länsi-Suomi
Lähetä viesti yritykselle
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Cibes Amslift Oy - Bringing people together

Cibes Amslift Oy - Bringing people together

Cibes Amslift Oy on osa Cibes Lift Group -yhtymää. Yrityksemme on hisseihin, kevyt- ja porrashisseihin erikoistunut koko maan alueella toimiva yritys. Olemme toimittaneet jo yli 3000 kevythissiä ja 1000 hissiä. Olemme kokenein erikoishissien toimittajayritys Suomessa ja suurin ruuvitekniikalla valmistettujen erittäin turvallisten kevythissien valmistaja Euroopassa.

Cibes Amslift Oy maahantuo maailman johtavien valmistajien kevyt- ja porrashissejä, jotka täyttävät kaikki EU -alueella vaadittavat turvamääräykset. Tuotevalikoimamme on maan laajin ja kattavin, koska toiminta-ajatuksemme on aina toimittaa käyttäjien kannalta parhaiten soveltuva ratkaisu. Huoltopalvelumme kattaa koko Suomen ja huollamme itse kaikki toimittamamme laitteet.

Tutustu tarkemmin hisseihimme ja palveluihimme kotisivuillamme.

Yrityksen tarina

Cibes toimittaa hissit, kevythissit, kotihissit, tuolihissit ja porrashissit yksityiselle ja julkiselle sektorille. Tuotevalikoimamme on maan laajin ja kattavin. Monipuolisen tuotevalikoimamme avulla autamme löytämään optimiratkaisut kaikkiin esteettömään liikkumiseen liittyviin ongelmiin.

Ratkaisumme erottuvat korkean turvallisuus- ja laatutason johdosta ja ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä. Osaamisemme perustuu pitkään kokemukseen, jatkuvaan henkilökunnan koulutukseen ja haluun löytää paras ratkaisu jokaiseen tapaukseen.

Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse!

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Muut käyttäjät katsoivat