Asianajotoimisto Roihu Oy
Sivutoimipaikka, Asianajotoimisto Roihu Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Asianajotoimisto Roihu - keskitymme olennaiseen
Asianajotoimisto Roihu Oy on työoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto, jolla on vahvaa erityisosaamista myös useilta muilta oikeudenaloilta. Asiantuntijamme ovat työoikeuden lisäksi erikoistuneet asumisen ja rakentamisen juridiikkaan, kilpailu- ja hankintajuridiikkaan, hallinto-oikeuteen sekä perhevarallisuusoikeuteen.
Palvelemme yrityksiä ja julkisyhteisöjä. Asiakkaihimme lukeutuu niin kotimaisia pk-yrityksiä kuin alansa johtavia yrityksiä ja merkittäviä pörssiyhtiöitä Suomesta ja ulkomailta. Vastaamme asiakkaidemme laatuvaatimuksiin erikoistuneella osaamisellamme ketterästi. Edustamme lisäksi yksityishenkilöitä toimistomme erityisosaamisalueilla.
Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa.
Asianajotoimisto Roihun lakimiehet ovat kaikki oman oikeudenalansa spesialisteja, joita yhdistää jatkuva halu kehittää omaa osaamistaan ja toimia vaikuttajina omalla oikeudenalallaan. Tiedämme, että syvällinen erikoistuminen ja perehtyminen asiakkaan liiketoiminnallisiin tarpeisiin palvelevat asiakkaitamme tehokkaimmin. Parhaat keskittyvät olennaiseen.
Tutustu lisää kotisivuillamme.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat