Omegayksi Oy
Toimipaikat
Sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2022/032023/03
Liikevaihto (tuhatta euroa)13361032
Liikevaihdon muutos %-3,4%
Liiketulos (tuhatta euroa)257-199
Käyttökate %19,5%-17,4%
Liikevoitto %19,2%-19,2%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)207-206
Henkilöstö3342
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Omegayksi OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
EspooLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
1–2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
20–49 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Kotihoito (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
88101 Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisilleLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.6.2020
Verohallinnon perustiedot: 2.12.2019
Työnantajarekisteri: 1.6.2020
Kaupparekisteri: 2.12.2019
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.2020
Lähde: YTJ
Omegayksi - Palvelua suurella sydämmellä ❤️

Omegayksi Oy on arvostettu ja luotettava hoitoalan palveluyritys, jonka tavoitteena on tarjota asiakkailleen korkealaatuisia ja yksilöllisiä hoitopalveluita. Yrityksellämme on vahva läsnäolo Etelä-Suomessa, sillä meillä on toimipisteet Espoossa ja Turussa. Palvelemme ylpeänä sekä pääkaupunkiseudun että Turun seudun alueilla, tuottaen kattavia hoitoratkaisuja alueemme asukkaille.

Ydinpätevyytemme on kotihoito, joka on sydämenasiaksemme. Tarjoamme yksilöllistä ja ammattitaitoista hoitoa asiakkaidemme omassa kodissa, mahdollistaen heille turvallisen ja miellyttävän ympäristön, jossa terveyden ja hyvinvoinnin tarpeet tulevat täytetyiksi. Lisäksi tarjoamme laaja-alaisesti muita hoitoalan palveluita, jotka tukevat asiakkaidemme elämänlaatua ja arjen sujuvuutta.

Omegayksi Oy:n monipuolinen palveluvalikoima sisältää muun muassa:

  • Kotihoito ja kotisairaanhoito: Kokeneet ammattilaisemme tarjoavat asiakkaillemme yksilöllistä kotihoitoa, joka perustuu heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa. Lisäksi tarjoamme erikoistunutta kotisairaanhoitoa, joka takaa potilaillemme laadukkaan ja ammattitaitoisen hoidon kotiympäristössään.
  • Omaishoidon palvelut: Ymmärrämme omaishoitajien merkittävän roolin ja tarjoamme tukea heidän arkeensa. Omaishoidon palvelumme auttavat tukemaan omaishoitajia ja varmistavat heidän jaksamisensa.
  • Henkilökohtainen avustaminen: Tarjoamme henkilökohtaista avustamista niille, jotka tarvitsevat apua päivittäisissä toiminnoissaan. Tavoitteenamme on edistää asiakkaidemme itsenäisyyttä ja elämänlaatua.
  • Lastenhoito: Ymmärrämme lastenhoidon tärkeyden ja tarjoamme ammattitaitoista ja huolehtivaa lastenhoitoa, joka antaa vanhemmille rauhan mielen.
  • Siivouspalvelut: Puhtaus ja hygienia ovat olennainen osa hyvinvointia. Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita, jotka luovat viihtyisän ympäristön asiakkaidemme kodeille.
  • Hoitohenkilöstön vuokraus: Yrityksellämme on ammattitaitoista hoitoalan henkilöstöä, jonka vuokraaminen auttaa muita hoitoalan toimijoita täyttämään henkilöstötarpeensa.

Omegayksi Oy:n toiminta perustuu vahvaan ammattitaitoon, ihmisläheiseen palveluun ja tinkimättömään laatuun. Panostamme jatkuvasti henkilökuntamme koulutukseen ja kehittymiseen sekä palveluidemme laadun parantamiseen. Pyrimme olemaan asiakkaidemme luotettu kumppani heidän hoito- ja hyvinvointitarpeissaan, tuoden arkeen apua ja helpotusta.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Hallituksen puheenjohtaja
  • Emmanuel Etinosasere Osana-Isaac, hallituksen puheenjohtaja (1/2024)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat