Evelace jälleenmyyjä Sanna Kaita
Tmi Sanna Kaita
Yritystiedot
Virallinen nimi
Tmi Sanna KaitaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
JyväskyläLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Myyntiedustus (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
47990 Muu vähittäiskauppa muualla kuin myymälöissäLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.11.2011
Verohallinnon perustiedot: 20.11.2009
Kaupparekisteri: 7.1.2021 Lähde: YTJ
Asiantunteva Evelace jälleenmyyjä!

Sanna Kaita, koulutettu ja ammattitaitoinen Evelace jälleenmyyjä Jyväskylästä.

Toimenkuvaani kuuluu Evelace alusasujen sekä asusteiden jälleenmyynti niin kotikutsuilla ympäri Suomen kuin myös erilaisissa tapahtumissa, kuten messuilla. Sopimuksen mukaan voit poiketa myös kotonani sovittelemassa mallistoja. Omaan pitkän, yli 10 vuoden, kokemuksen asiakaslähtöisestä myyntityöstä ja minulle asiakas on aina ykkönen.

Tarjoamani palvelumuodot: koti- ja työpaikkaesittelyt, videoesittelyt, kotikäynnit sopimuksen mukaan

Vuonna 1995 toimintansa aloittanut Evelace on kotimainen naisten ja tyttöjen alusasu-, yöasu ja muotoilutuotemallisto, tarjolla on myös pienempi mallisto miehille. Tuotteet on suunniteltu erityisesti suomalaisen naisen vartalo huomioon ottaen. Kaikki tuotteet suunnitellaan Suomessa ja ne valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Materiaalina käytetään pehmeitä ja ihoa miellyttävästi hemmottelevia kankaita ja pitsejä.

Tärkein osa Evelacen toimintaa on henkilökohtainen pukeutumispalvelu, jota tarjoavat Evelacen ammattitaitoiset jälleenmyyjät. Asiantuntijan avustuksella löydät juuri omalle vartalollesi sopivan mallin. Henkilökohtainen sovitus- ja mitoituspalvelu takaa sen, että saat juuri sinulle sopivan ja täydellisen kokonaisuuden. Henkilökohtainen ja asiakaslähtöinen palvelu on koko toimintamme ydin.

Evelace alusasut ovat istuvuudeltaan maailman huippua, sillä ne suunnitellaan tarkasti erilaiset vartalomuodot huomioon ottaen. Ennen tuotantoa istuvuus testataan suomalaisilla vartalomalleilla laadun varmistamiseksi. Laajan tuote- ja kokovalikoiman ansioista pystytään palvelemaan jokaista naista iästä tai vartalomuodosta riippumatta.

Alusasujen lisäksi Evelacen kautta saat myös naisille yö- ja uima-asut, sukkahousut, tekniset urheiluasusteet sekä hyvä valikoima oheistuotteita kuten erilaisia olkaimia, toppauksia ja hakasia. Tarjontaan kuuluu naisten malliston lisäksi alusasuja myös miehille ja pojille. Täyden malliston tuotteista löydät Evelacen verkkosivuilta www.evelace.fi/mallisto/ .

Valitse itsellesi palvelumuodoistani sopivin ja ota yhteyttä, niin sovitaan juuri sinun tarpeisiisi sopivin palvelukokonaisuus. Tulen mielelläni esittelemään sinulle Evelace tuotteita myös pidemmän matkan päähän.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat