Aurpro Ky
Yritystiedot
Virallinen nimi
Aurpro KyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Sysmän Tili- ja KiinteistötoimistoLähde: YTJ
Yhtiömuoto
KommandiittiyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1981Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
SysmäLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Tilitoimisto (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
69201 Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 10.9.2015
Verohallinnon perustiedot: 8.2.1982
Kaupparekisteri: 10.12.1981 Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Aurpro Ky on perustettu vuonna 1981. Se on kommandiittiyhtiö, jonka kotipaikka on Sysmä, ja pääasiallinen toimiala Tilitoimisto. Yhtiön toimitusjohtaja on Heli Susanna Leppänen.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri

Yrityskuvaus
Susanna Leppänen aloitti kirjanpitäjänä Sysmän Tili- ja Kiinteistötoimistossa vuonna 1992. Setänsä Aarne Niemisen perustamassa tilitoimistossa hän ehti olla töissä noin vuoden, kunnes siirtyi itse yrityksen vetäjäksi. Kiinteistötoimiston nimi vaihtui Tilitoimisto Aureeliaksi vuoden 2015 marraskuussa.
Susanna on koulutukseltaan kauppatieteen maisteri ja hän on suorittanut ITS-isännöintitutkinnon. Aikaisempaa kokemusta Susannalla on pankkialalta. Syksyllä 2005 Susanna sai arvostetun KLT-tutkinnon läpi. Tämän tutkinnon järjestää vuosittain Tili-Instituuttisäätiö ja se on kirjanpitoalan ammattitutkinto.
Tilitoimisto Aureeliassa tehdään kirjanpitojen lisäksi myös veroilmoituksia ja neuvontaa, palkanlaskentaa, isännöintitehtäviä ja yhä lisääntyvässä määrin myös maatalouden kirjanpitoja. Lisäksi hoidetaan monenlaista yrityksiin liittyvää paperisotaa sekä usein keskustellaan yrittäjien kanssa eri vaihtoehdoista ongelmatilanteissa.
Pääasiassa tilitoimisto Aureelian asiakkaat ovat sysmäläisiä mutta varsinkin viime aikoina uusia asiakkaita on tullut myös Lahdesta ja muista lähikunnista.
Tilitoimistossa vuoden kiireisintä aikaa ovat kevät. Lisäksi ympäri vuoden kiirettä riittää kuukausien puolivälissä. Kuukausien vaihteessa tilitoimistossa on yleensä hiukan rauhallisempaa.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä