Vuokrakärry.com
BRW Holding Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2021/122022/122023/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)612
Liikevaihdon muutos %100%
Liiketulos (tuhatta euroa)0-1-3
Käyttökate %0%-15,4%
Liikevoitto %-16,7%-23,1%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)0-1-2
Henkilöstö000
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
BRW Holding OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Vuokrakärry.com HämeenlinnaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
HämeenlinnaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0–0,2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Peräkärryt (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
93190 Muu urheilutoimintaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 10.2.2022
Verohallinnon perustiedot: 12.4.2021
Kaupparekisteri: 9.4.2021
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 2.5.2022
Lähde: YTJ
Vuokraa kärryt, boksit ja renkaanvaihto kotonasi

Tarjoamme rennon ratkaisun kolmeen arjen haasteeseen – perävaunun vuokraus, suksiboksin vuokraus sekä renkaanvaihto suoraan asiakkaan pihassa. Kaikki tämä yhdistettynä huippuluokan palveluun ja ilman ylimääräisiä kuluja! Palvelemme sinua rennolla otteella Hämeenlinnassa ja ympäröivillä alueilla, kuten Hattula, Hausjärvi, Janakkala, Loppi ja Riihimäki.

Peräkärryn vuokraus Erilaisten tavaroiden kuljettaminen helpottuu entisestään peräkärryn avulla. Vuokraamme käteviä peräkärryjä, ja parasta on, että voit noutaa ja palauttaa ne itse – 24/7. Käyttö on sallittu kaikkialla EU ja ETA maissa. Se on sinulle helppoa, itsenäistä ja joustavaa. Eikä siinä vielä kaikki – ei varaus- tai panttimaksuja! Helppoutta ja vapautta matkustamiseen ilman ylimääräisiä kuluja.

Suksiboksin vuokraus Hiihtolomamatka tai viikonloppureissu sujuu mukavasti suksiboksin kanssa. Asennus kuuluu hintaan, joten voit keskittyä nauttimaan hiihtomatkasta. Tarjoamme myös yleismallisia kattotelineitä lisähintaan useimpiin automalleihin – valitse omasi ja lähde matkaan vaivatta! Ja totta kai, ei varaus- tai panttimaksuja – haluamme tehdä matkustamisesta mahdollisimman vaivatonta!

Rengaspalvelut kotonasi Kumppaninasi renkaiden vaihdon suhteen tarjoamme kätevän palvelun suoraan kotipihallesi. Jälkikiristys ja rengaspaineen tarkastus kuuluvat olennaisena osana palveluumme. Ei enää huoltoliikkeiden jonotusta – me hoidamme renkaiden vaihdon nopeasti ja vaivattomasti. Palvelemme niin henkilöautojen kuin pakettiautojenkin renkaidenvaihdon parissa.

Olemme täällä helpottaaksemme elämääsi rennolla ja asiallisella otteella. Valitse palvelumme, kun haluat tavaroiden kuljettamisesta, matkustamisesta, hiihtolomasta tai auton renkaiden vaihdosta helppoa ja vaivatonta. Ota yhteyttä ja varaa palvelumme käyttöösi – tehdään yhdessä arjestasi rennompaa! Ei turhia kuluja, ei stressiä – vain rentoa ja asiallista palvelua.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Toimitusjohtaja
  • Toni Tapani Isotalo, toimitusjohtaja (4/2021), hallituksen jäsen (4/2021)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat