Denios Finland
Denios Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2022/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)2878
Liikevaihdon muutos %
Liiketulos (tuhatta euroa)42
Käyttökate %1,9%
Liikevoitto %1,5%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)33
Henkilöstö5
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
DENIOS OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
EspooLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
2–10 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
5–9 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Tukkuliike (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
46909 Muualla luokittelematon tukkukauppaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.1.2022
Verohallinnon perustiedot: 21.12.2021
Työnantajarekisteri: 1.1.2022
Kaupparekisteri: 20.12.2021
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2022
Lähde: YTJ
Teollisuus turvallisuuden asiantuntija

Euroopan johtava ympäristönsuojelun ja työturvallisuuden asiantuntija

Elokuussa 2014 Suomeen avattu toimistomme palvelee asiakkaita Espoon Viherlaaksosta käsin. Löydät meiltä kaiken öljyjen ja kemikaalien turvalliseen käsittelyyn, varastointiin ja vuodontorjuntaan. Lisäksi tarjoamme maksutonta konsultointia ja neuvontaa ympäristö- ja työturvallisuuslainsäädännöstä sekä turvallisesta työskentelemisestä eri kemikaalien kanssa. Saksalaisella insinööritaidolla ja 30 vuoden kokemuksella DENIOS suunnittelee ja valmistaa myymänsä tuotteet itse. Erityisosaamistamme ovat valuma-altaat tynnyreille, IBC-konteille sekä pienille astioille. Valikoimaamme kuuluu myös laadukkaat Saksassa valmistettavat paloturva- ja kemikaalikaapit. Suomessa valmistettaville vaarallisten aineiden varastokonteille on myönnetty Avainlippu tunnustuksena suomalaisen työn edistämisestä, suomalaisesta valmistuksesta sekä palvelusta. Vaarallisten aineiden varastokontti voidaan toteuttaa myös paloturvallisena tai lämmitettävänä versiona.

  • VARASTO- JA PROSESSITEKNIIKKA DENIOS valmistaa turvallisia, ympäristöystävällisiä ja määräysten mukaisia varastoratkaisuja vaarallisille aineille. Lisäksi olemme erikoistuneet termoteknisiin ratkaisuihin sekä litiumakkujen säilytys- ja latausratkaisuihin. Lisävarusteiden avulla yksilöitävien standardiratkaisujen ohella voimme toteuttaa myös täysin räätälöidyn kokonaisuuden. Asiantuntijamme ovat tukenanne niin toteutuksen suunnittelussa kuin myös käytössä olevan ratkaisun huollossa ja kunnossapidossa.

  • Litiumteknologiaan pohjautuvat akut ovat perinteisiin akkuihin verrattuna kooltaan kompakteja, mutta silti erittäin tehokkaita. Tämä selittää paljolti teknologian yleistymistä ja samalla käytössä olevien akkujen lukumäärän suurta kasvua. Litium- ja litiumioniakkuja on nykyisin käytössä esimerkiksi elektroniikassa, työkaluissa, puutarhakoneissa kuten ruohonleikkureissa sekä monissa erilaisissa kulkuneuvoissa. Monien selkeiden etujen ohella kyseiseen akkuteknologiaan liittyy myös huomattavia uhkia, erityisesti palo- ja räjähdysriski. Lainsäädäntö ei vielä tällä hetkellä ota juuri kantaa esimerkiksi litiumakkujen varastointiin liittyviin uhkiin. Kuitenkin monet vakuutusyhtiö edellyttävät jo nyt riittäviä suojatoimia yrityksiltä, joiden tiloissa varastoidaan tai käytetään huomattavaa määrää litiumakkuja. Kun haluat varautua litiumakkujen aiheuttamilta riskeiltä, me DENIOKSELLA olemme apunasi. Meillä on yli 30 vuotinen kokemus vaarallisten ja palavien aineiden varastointiin soveltuvista ratkaisuista. Olemme myös ensimmäinen valmistaja jonka paloturvallinen varastoratkaisu on kestänyt täydet 120 minuuttia paloturvallisuustestissä.

  • DENIOS on nopeasti kasvava yritys sekä Saksassa että maailmanlaajuisesti. Tämä tarkoittaa samalla, että myös globaali vastuu, jota kannamme päivittäin yhdessä asiakkaidemme ja tytäryhtiöidemme kanssa Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa, kasvaa. Kasvun taloudellisten tavoitteiden ohella ensisijainen tarkoituksemme ympäristönsuojelun ja työturvallisuuden alalla on saattaa ympäristönsuojelu maailmanlaajuisesti kestävälle ja vastuulliselle tasolle.

  • DENIOS AG on saavuttanut maailmanlaajuista mainetta kehittäjänä ja valmistajana. 25 myyntipaikassa ja kuudessa tuotantolaitoksessa kaikki pyörii vaarallisten aineiden turvallisen varastoinnin ja käsittelyn, työturvallisuuden ja ympäristönsuojelun ympärillä. Nykyään Bad Oeynhausenissa toimiva perheyritys konsultoi ja toimittaa ratkaisuja tunnetuille asiakkaille, kuten BMW:lle, Salzgitter Flachstahlille, Volkswagenille, Evonikille, Bayerille ja Boschille.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Toimitusjohtaja
  • Antti Juhani Makkonen, toimitusjohtaja (12/2021), hallituksen jäsen (12/2021)
  • Hallituksen puheenjohtaja
  • Ricarda Fleer, hallituksen puheenjohtaja (12/2021)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat