Coronaria Savonlinnan Fysiokulma Oy
Sivutoimipaikka, Coronaria Fysioterapia Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Savonlinnan Fysiokulma Oy on perustettu vuonna 2000. Olemme valtakunnallisen fysioterapiaketjun AURON partneri. Yrityksen omistaja on fysioterapeutti, yrittäjä Pentti Happonen.
Savonlinnan Fysiokulma Oy toiminnan painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiassa ja alaraajaongelmien ratkaisuissa. Panostamme uusimman tiedon ja osaamisen sekä uusimpien tutkittuun tietoon perustuvien hoitomenetelmien käyttämiseen hoidoissamme.
Etenemme hoidoissamme suunnitelmallisesti asiakkaan fyysisten ongelmien pohjalta. Ensimmäiseksi uudelle asiakkaalle tehdään tarkka fysioterapeuttinen tutkimus ja keskitytään nopeaan kivun ja vaivaavien oireiden lievitykseen ja jatkossa varsinaisen ongelman eli kipujen ja oireiden syyn löytämiseen ja poistamiseen. Asiakkaan kanssa laaditaan yhdessä yksilöllinen hoitosuunnitelma (1-3 kk) ja nimetään hänelle tarpeen mukaan vastuuterapeutti.
Hoidot sisältävät fysioterapeutin tekemät kuntouttavat toimenpiteet: fysioterapia, mobilisointi, hoitava hieronta, harjoittelu terapiasaleilla sekä ohjatut kotiharjoitteet.
Ammattitaitomme, kokemuksemme ja jatkuva kouluttautuminen takaavat hoitojemme korkean laadun. Asiakkaamme ovat todenneet hoitotuloksemme onnistuneiksi. Seuraamme huolellisesti asiakkaan hoitoa ja sen vaikuttavuutta koko hoitojakson ajan.
Jos kehitystä tai haluttuja hoitotuloksia ei 3-4 kerralla saavuteta, ohjaamme asiakkaan tarvittaessa yhteistyökumppaneille esim. OMI-terapiaan tai hänet lähettäneelle erikoislääkärille. Näin löydämme tehokkaasti ongelman ja toteutamme tehokasta sekä tarpeenmukaista hoitoa kustannuksellisesti ja laadullisesti. Konsultaation jälkeen hoito jatkuu vastuuterapeutilla.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat