Eläinklinikka Amos
Amos Group Oy
Toimipaikat
Sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Yritystiedot
Virallinen nimi
Amos Group OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Eläinklinikka AmosLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
EspooLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Eläinlääkäri (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
75000 EläinlääkintäpalvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Verohallinnon perustiedot: 2.3.2023
Työnantajarekisteri: 1.6.2023
Kaupparekisteri: 2.3.2023
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 3.4.2023
Lähde: YTJ
Lemmikkisi parhaaksi - lämminhenkistä palvelua!

Tervetuloa eläinklinikka Amokseen, paikkaan, jossa lemmikkisi suun terveys on meille erityisen tärkeää. Me tiedämme, että lemmikkisi on enemmän kuin vain perheenjäsen – se on ystävä, joka ansaitsee parasta mahdollista hoitoa ja rakkautta.

Amos-klinikka on ylpeä tarjotessaan laadukkaita ja kattavia eläinlääkäripalveluita, joissa hammaspotilaat ovat erityisen lähellä sydäntämme. Osaava ja avulias henkilökuntamme on erikoistunut huolehtimaan lemmikkisi suun terveydestä ja tarjoamaan hammaslääkärin palveluita, erityisesti koirille. Asiakkaillemme toimitamme hammaskartan, joka auttaa heitä seuraamaan lemmikkinsä suun terveyttä ja hoitotarpeita.

Olemme ylpeitä myös vahvasta osaamisestamme vaativampien ihotautipotilaiden hoidossa. Hoidamme mielellämme iho-ongelmista kärsiviä lemmikkejä, kuten allergioita ja muita ihotautiongelmia. Meillä on laaja kokemus ja osaaminen erilaisten iho-ongelmien hoidossa, jotta lemmikkisi voi elää mukavasti ja vaivattomasti.

Emme myöskään unohda silmäongelmista kärsiviä lemmikkejä. Tarjoamme heille huolellisia silmätutkimuksia ja hoitoja, jotta heidän näkökykynsä ja silmäterveytensä säilyvät mahdollisimman hyvin.

Eläinklinikka Amos on paikka, jossa lemmikkisi saa yksilöllistä ja hellää hoivaa. Täällä kohtaat omistautuneen tiimin, joka ymmärtää lemmikkiesi tärkeyden ja pyrkii tarjoamaan heille parasta mahdollista hoitoa. Olemme myös erikoistuneet rescue-eläinten lisäksi sisätauteihin, vanhoihin lemmikkeihin sekä käytöshäiriöihin.

Tervetuloa meille – eläinklinikka Amos on valmiina palvelemaan teitä kaikin tavoin ja varmistamaan, että lemmikkisi saavat parasta hoitoa ja rakkautta pitkään ja onnelliseen elämään kanssasi.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot