RPT Byggfakta Oy
Sivutoimipaikka, RPT Byggfakta Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Tietopalveluita ja kustannustoimintaa

RPT Byggfakta Oy on puolueeton rakennusalan ja teollisuuden tietopalveluihin ja kustannustoimintaan erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1975.

Seuraamme rakentamista

RPT SMART -tietopalvelujen avulla rakennusaine- ja tarviketeollisuus, urakoitsijat ja suunnittelijat löytävät päätöksentekijät oikeissa rakennusprojekteissa oikeaan aikaan. Keräämme tiedot puhelinhaastatteluin rakennuttajilta. Jatkuva yhteydenpito yritysten, valtion, kuntien ja yhteisöjen rakennuttajaorganisaatioihin on toimintamme perusta.

RakennusFakta on näppärä työkalu sinulle joka olet valitsemassa tuotteita rakennushankkeeseen. Löydät sivustolta tuoteuutisia, tuotetietoja sekä CAD-kuvat ja BIM-objektit. Voit selata referenssikohteita ja katsoa mitä tuotteita ja ratkaisuja kyseisissä hankkeissa on käytetty.

CityMark tarjoaa toimitilojen ja kiinteistöjen vuokranantajille ja rakennuttajille kattavasti tietoa kaupunkialueiden vuokralaisten jatkuvasti muuttuvista tarpeista. Tutkimme ja autamme teitä löytämään sopivat vuokralaiset toimitiloihinne ja kiinteistöihinne. Olemme jatkuvasti yhteydessä toimitilavuokralaisiin ja kartoitamme heidän nykyiset vuokrasuhteensa sekä tulevat tarpeensa. CityMark auttaa teitä optimoimaan hankintaprosessejanne ja saamaan vuokratilanne tehokkaaseen käyttöön.

Julkaisemme rakennusalan johtavia ammattilehtiä

Projektiuutiset ja Kiinteistöposti kuuluvat lehtiperheeseemme. Mediamme ovat vakiinnuttaneet asemansa toimivina mainosvälineinä rakennusalalla.

Kaipaatko lisätietoja? Vieraile verkkosivuillamme ja lue lisää, tai soita meille!

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot