Lymfaterapeutti Marjut Nurmela
Terveyshoitola Myötätuuli
Yritystiedot
Virallinen nimi
Terveyshoitola MyötätuuliLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1997Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
SeinäjokiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Fysioterapia (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86909 Muu terveyspalveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 21.10.1997
Verohallinnon perustiedot: 1.1.1998
Kaupparekisteri: 1.10.1997 Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Mediven, Lymed, Jobst, Juzo, Venosan
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Lymfaterapeutti Marjut Nurmela on perustettu vuonna 1997. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Seinäjoki, ja pääasiallinen toimiala Fysioterapia. 

Viralliselta nimeltään elinkeinonharjoittaja on Terveyshoitola Myötätuuli.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus
Terveyshoitola Myötätuulessa Seinäjoella kuntoutujia palvelee syöpätauteihin erikoistunut sairaanhoitaja, Vodder-lymfaterapeutti Marjut Nurmela 26 vuoden ammattikokemuksella.
Yritys tarjoaa lääkinnällisten tukihihojen ja -sukkien mittauspalvelua myös niille Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen apuvälineasiakkaille, joilla ei ole palveluseteliä lymfaterapiaan. Mittausaikoja on varattavissa sekä Ahteentien että Prykyntien vastaanottopisteisiin. Tervetuloa!
Saatavissa myös Smartum-työhyvinvointietuna lymfaterapiaa lääkärin lähetteellä. Tiedustelettehan verottomasta Smartum Terveysedusta työnantajaltanne tai liikkeestämme.
Lymfaterapiahoidon päätehtävänä on elvyttää kehon lymfa- eli imunestekiertoa ja saada aikaan tehokasta vaikutusta turvotusongelmiin. Lymfahierontaan yhdistetään myös liike- ja ihonhoito, sekä kompressiosidokset, lääkinnälliset hoitosukat tai hoitohihat.
Yrityksellä on lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelisopimus lymfaterapiahoidoista Pohjanmaan hyvinvointialueen (palse.fi) ja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen (parastapalvelua.fi) kanssa. Palvelusetelisopimuksiin sisältyy yksilöllisten kompressiotuotteiden (tukihihat, -käsineet ja -sukat) mittaus, hankinta ja käytön opastus asiakkaille.
Lymfaterapiahoitoa ja siihen sisältyvää kompressiotuotteiden mittausta voidaan tarvittaessa suorittaa myös koti- tai laitoskäynteinä Seinäjoen, Isonkyrön ja Vaasan alueilla.
LYMFATERAPIAN HINNASTO 1.2.2024
Mikäli asiakkaalla on lääkinnälliseen kuntoutukseen oikeuttava palveluseteli, omavastuuosuus käyntikerralta on 13,90 - 27,00 euroa palvelusetelin arvosta ja lymfahoidon kestoajasta riippuen.
Hinnasto omakustanteisesti lymfahierontaan saapuville asiakkaille Terveyshoitola Myötätuuli
Ahteentie 77 60420 Seinäjoki sekä Prykyntien liiketalo Prykyntie 2 A 6 61400 Ylistaro
Lymfaterapia 60 min. 62,00 euroa
Lymfaterapia 90 min. 82,00 euroa
Hinnasto omakustanteisesti lymfahierontaan saapuville asiakkaille Lymfa- ja ihohoitola Beninna
Rauhankatu 28 65100 Vaasa
Lymfaterapia 60 min. 82,00 euroa
Lymfaterapia 90 min. 108,00 euroa
Ahteentien ja Prykyntien vastaanottotiloihin Seinäjoelle varatun lymfaterapia-ajan voi perua maksutta viimeistään 6 tuntia ennen hoidon alkamisajankohtaa. Peruuttamattomasta tai myöhässä perutusta ajanvarauksesta veloitamme 30,00 euroa.
Rauhankadun lymfahoitolaan Vaasaan varatun lymfaterapia-ajan voi perua maksutta viimeistään 12 tuntia ennen hoidon alkamisajankohtaa. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitamme täyden vastaanottohinnan.
Terveyshoitola Myötätuuli on toiminut sekä Suomen Yrittäjien että Suomen Sairaanhoitajien yrittäjäverkoston jäsenenä vuodesta 1997. Yritys on Vastuu Group Oy:n hyväksymä luotettava kumppani.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat